Cele mai înfricoșătoare trăsături ale fiecărei zodii! Care sunt nativii de care trebuie să te ferești

Author: Elena Padure
Actualizat: 22 iul 2022, 04:45
Care sunt zodiile de care ar trebui să te ferești

Nativii din toate cele 12 zodii au trasaturi de caracter care le pot face intimidante sau infricosatoare pentru cei din jur.

Exista persoane care provoaca teama si intimidare prin simpla lor prezenta. Aceasta energie nu vine neaparat din personalitate sau aspect exterior. Uneori, astrele influenteaza energia pe care o putem transmimte celorlalti. Iata care sunt cele mai infricosatoare trasaturi ale fiecarei zodii. 

Care sunt trăsăturile înfricoșătoare ale zodiilor

Daca ti-ai pus vreodata intrebarea de ce unele persoane nu par foarte prietenoase, afla ca fiecare zodie are o latura intunecata care poate provoaca teama.

Potrivit horoscopului,  fiecare dintre cele 12 zodii au trasaturi de pesoalitate care pot parea infioratoare.

Citeste si: Horoscop martie 2021. Nativii trebuie să fie atenți la afecțiuni greu de diagnosticat. Peștii vor trece printr-o perioadă dificilă plină de conflicte

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Berbec

Nativii din zodia Berbec provoaca teama prin simplul fapt ca au un temperament greu de stapanit. Ei se aprind foarte repede si orice discutie cu ele poate ajunge intr-un conflict sau punct sensibil. Astfel, unele persoane prefera chiar sa evite conversatiile in detaliu cu cei nascuti in zodia Berbec. Berbecii nu au neaparat intentii rele, insa nici nu isi pot controla furia de cele mai multe ori.

Taur

Cei nascuti in zodia Taur provoaca teama pentru ca sunt foarte incapatanati. Atunci cand isi propun ceva, nimic nu le poate opri. Chiar daca gresesc sau nu, ei isi doresc doar sa actioneze. In acest mod, ei pot rani sentimentele altor persoane, chiar daca nu isi doresc acest lucru, doar din dorinta sa se afirme si sa primeasca apreciere.

Gemeni

Gemenii provoaca frica pentru ca stiu sa minta foarte bine. Ei au o personalitate multipla si sunt astfel greu de urmarit sau de anticipat. Gemenii actioneaza doar in avantajul lor, astfel, de cele mai multe ori ajung sa raneasca sentimentele altor persoane. Nici eu nu fac rau in mod intentionat, dar au aceasta tendinta spre dualitate care poate fi infricosatoare pentru cei din jur.

Rac

Multe persoane nascute in acest semn zodical provoaca teama prin posesivitatea lor, nevoia de atentie si afectiune. Unii oamenii se pot simti sufocati in prezenta lor. Racii sunt, de asemenea, cunoscuti pentru abilitatile de manipulare emotionala. Nu poti sa spui spune, insa, despre un Rac ca este infricosator deoarece iti va acorda atentie si va incerca sa fie prietenos.  

Leu

Nativii din zodia Leu sunt printre cei mai intimidanti.

Ei au o atitudine impunatoare si actioneaza cu foarte multa incredere. Leii ii pot face pe ceilalti sa se simta inferiori in prezenta lor. Astfel, persoanele nascute in zodia Leu provoaca teama din simplul motiv ca au tendinta sa exagereze. Reactiile lor nu sunt mereu conforme cu realitatea. LEii sunt experti in a dramatiza si a arunca vina asupra altora. Leii nu isi dores, insa, situatii conflictuale ci doar sa aiba dreptate.

Citeste si: Horoscop 2021-2031. Ce le rezervă astrele zodiilor în următorii 10 ani. Se vor produce schimbări pe toate planurile

Fecioara

Fecioarele sunt infricosatoare din cauza obesiei fata de perfectiune. Nativii din zodia fecioara sunt mult prea atente la detalii si acest lucru poate fi destul de obositor pentru persoanele din jurul lor. Astfel, totul capata o directie negativa in momentul in care persoanele nascute in zodia Fecioara au foarte multe pretentii de la colegi, sefi, prieteni sau chiar persoana iubita.

Balanta

Cei nascuti in zodia Balanta provoaca teama pentru ca nu pot ierta. In ciuda faptului ca sunt persoane foarte vesele, sociabile si prietenoase, ele pot sa intoarca cu usurinta spatele celor care le-au gresit. Balantele nu au nevoie de motive bine intemeiate pentru a avea resentimente. Este destul sa intocmeasca o lista cu toate lucrurile care nu le-au placut. 

Scorpion

Persoanele nascute in zodia Scorpion provoaca pot avea o atitudine foarte rece si distanta. Scorpionii pot renunta cu usurinta la cineva, mai ales in momentul in care considera ca au fost victimele unor nedreptati. Aparent iarta, insa ele nu pot trece cu vederea tot ce s-a abatut asupra lor. Cand vine vorba de razbunare, scorpionii sunt foarte meticuloași, si nu actioneaza mereu.

Sagetator

Daca te intrebi de ce unele zodii provoaca teama, afla ca in cazul persoanelor nascute in zodia Sagetator nu exista motive reale. Singurul lor defect este acela ca nu sunt consecvente. Au o atitudine schimbatoare, trec prin foarte multe stari de la o zi la alta si uita uneori sa isi respecte promisiunile.

Capricorn

Cei nascuti in zodia Capricorn nu provoaca de obicei teama. Nativii Capricorn reusesc sa irite multe persoane din simplul motiv ca se pot detasa foarte usor. Pentru ei, fericirea personala este mult mai importanta si nu permit ca alte persoane sa le demoralizeze. Capricornii nu acceptata persoanele cu o influenta negativa asupra lor.

Varsator

Nativii dinzodia Varsator nu provoaca teama, dar pot agita destul de mult spiritele. Ei sunt extrem de imprevizibili și se pot certa din motive banale sau pot trece cu vederea aspecte mai grave atunci cand ceilalti se asteapta mai putin.

Citeste si: Care sunt, de fapt, cele mai fidele zodii. Chiar le poți încredința toată încrederea

Pesti

Cei nascuti in zodia Pesti nu sunt intimidante, insa pot indeparta oamenii din cauza gandirii lor negative. Aceste persoane au perioade in care pot sa priveasca totul intr-un mod extrem de pesimist. Atunci cand imbratiseaza aceasta perspectiv aasupra vietii, persoanele nascute in zodia Pesti reusesc cu greu sa-si regaseasca bucuria de a trai.

Citeste si: Horoscop sâmbătă, 27 februarie 2021. Pierderi financiare importante pentru o zodie

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?