Cele mai intalnite greseli pe care le poti face atunci cand cauti metode de slabire! Afla ce spun specialistii de la sci-mx.ro

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 15 sep 2020, 06:50

Lupta cu greutatea este una din ce in mai des intalnita, in condiile in care tot mai multe persoane nu inteleg ceea ce presupune cu adevarat un stil de viata sanatos. Tentatiile sunt la orice pas, devine foarte dificil sa ai o dieta echilibrata, iar sedentaristmul patrunde in vietile tot mai multor oameni, afirma specialistii de la sci-mx.ro

Cu toate acestea, exista oameni care isi doresc o schimbare in viata lor, care vor sa aiba un corp armonios si un organism care sa functioneze fara probleme. Totusi, multe dintre persoanele care isi doresc sa slabeasca fac tot felul de greseli.

Care sunt cele mai intalnite? Ce ar trebui sa urmaresti atunci cand iti doresti sa slabesti? In continuare vom prezenta raspunsul acestor intrebari si vom evidentia pasii pe care trebuie sa-i urmeze o persoana care se lupta cu kilogramele in plus.

Infometarea este cea mai rea decizie

Una dintre cele mai des intalnite greseli pe care le fac persoanele care isi doresc sa slabeasca este ca se infometeaza. Nimic mai gresit! In primul rand, un astfel de plan alimentar nu ar putea fi mentinut pe termen lung, ar crea numeroase dezechilibre din punct de vedere al metabolismului, iar in cele din urma, rezultatul final nu va fi cel dorit.

Orice persoana trebuie sa inteleaga faptul ca organismul se adapteaza oricaror conditii, astfel ca infometarea are efecte doar pe termen scurt, dupa care metabolismul scade, iar arderea caloriilor va fi o problema.

Intr-adevar, aportul de calorii trebuie sa fie unul mai scazut, insa acest lucru se face treptat si in paralel cu o alimentatie sanatoasa, aici incluzand si suplimentele alimentare (care intensifica procesul de ardere a grasimilor).

Specialistii sci-mx.ro recomanda o dieta zilnica ce contine portii mici si frecvente. In felul acesta metabolismul se mentine in parametri normali. De asemenea, recomanda si produsul Pyro MX Leancore, creat special in acest scop.

Exercitiile pentru abdomen nu ajuta la slabire

Foarte multe dintre persoanele care vor sa scada in greutate si sa reduca stratul adipos din zona abdomenului considera ca abdominalele sunt cheia.

Acesta este probabil unul dintre cele mai frecvent intalnite mituri ce se vehiculeaza in randul amatorilor de sport.

Adevarul este ca abdomenul se formeaza in bucatarie. Cei care isi doresc sa slabeasca ar trebui sa se foloseasca de exercitiile fizice pentru ca, alaturi de metabolismul bazal, sa se creeze un deficit caloric optim scaderii in greutate.

Echipa sci-mx.ro afirma ca efectuarea de exercitii fizice (alergare, sarituri, flotari, genuflexiuni, tractiuni) sub forma de circuit, alaturi de suplimentele nutritive, care ajuta la o alimentatie completa, va aduce efecte rapide si vizibile.

Nu se mentine acelasi stil de viata

Pentru a fi sanatos este important sa mentii mereu acelasi stil de viata. Majoritatea oamenilor isi doresc sa slabeasca atunci cand se apropie vara, cand stiu ca vor merge la piscina si cand vor sta la bronzat. Practic, este mereu o cursa in lupta cu kilogramele, ceea ce afecteaza intreg organismul.

Importanta suplimentelor in alimentatie

Avand in vedere stilul alimentar haotic regasit in viata multor persoane, este din ce in ce mai greu sa obtii toti macro si micronutrientii necesari organsimului, sau, cel putin, nu intr-un procent optim.

Asadar, suplimentele alimentare vin in sprijinul celor care isi doresc o alimentatie bogata, sanatoasa si care sa le accelereze rezultatele.

In functie de obiectivele dorite, suplimentele alimentare au scopul ca, alaturi de o alimentatie corespunzatoare, sa-i ajute pe cei ce le consuma sa aiba rezultatele dorite. Acestea pot fi folosite atat in cazul in care se doreste o scadere in greutate, cat si in cazul in care se doreste cresterea si dezvoltarea masei musculare.

Produsele comercializate pe site-ul sci-mx.ro au in spate studii stintifiice, fiind astfel elaborate si testate de catre atleti profesionisti, avand cele mai bune rezultate confirmate.

Ca idee de final, expertii sci-mx.ro recomanda celor care vor o scadere in greutate sa aiba o dieta echilibrata, sa efectueze exercitii fizice in mod regulat si sa aiba un plan pe termen lung, astfel incat sa implementeze aceste sfaturi in stilul lor de viata.

Cei care isi doresc sa afle mai multe sfaturi, informatii despre suplimentele nutritive si metode rapide de slabire, o pot face folosind urmatoarele date de contact:

[email protected]

+40 755 025 025

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.