Cele mai JENANTE momente la TV. Uite cum s-au facut de ras vedetele noastre in direct!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

Toate momentele jenante de care ati avut parte pana acum or sa vi se para pistol cu apa dupa ce vedeti cum vedetele noastre, mereu puse la punct si parca abia scoase din cutie, s-au facut de ras in vazul lumii!

Vedetele noastre au fost surprinse in cele mai jenante ipostaze chiar in drect, la TV! Mihai Morar este un adevarat maestru al cazaturilor! Din motive doar de el stiute, a inceput sa se catere in direct pe o scara, pe care o tineau asistentele sale! Podeaua a fost prea alunecoasa, asa ca Mihai a cazut cu tot cu scara si s-a ales cu o lovitura serioasa la cap! A fugit de urgenta, la spital!

Horia Brenciu a pus-o pe Dana Rogoz intr-o situatie penibila.

Ea s-a facut ca lesina si spera ca el sa o prinda, insa Horia n-a vazut-o! Rezultatul? Dana a tras o cazatura de toata frumusetea! Un alt moment memorabil este cel in care Emil Boc a cazut in emisiunea lui Andrei Gheorghe. Domnul Boc a alunecat pe marginea decorului si a cazut de la o inaltime considerabila.

Elena Udrea s-a facut si ea de ras in Parlament! S-a impiedicat rau! In timp ce mergea tantosa, catarata pe tocurile ei inalte, Udrea s-a impiedicat si era cat pe ce sa dea cu capul de un perete.

##VIDEO134108##

Sa te plimbi cu trotineta pe tocuri de 15 cm nu e deloc o idee buna, iar asta a demonstrat-o Andreea Balan in timpul unei emisiuni, cand a a ajuns sa fie culeasa de pe jos de catre colegii ei de platou, amuzati din cale afara de penibilul situatiei.

Oana Zavoranu s-a enervat atat de tare intr-un show, incat a aruncat cu apa intr-unul dintre invitati.

Apois a vrut sa se napusteasca asupra acestuia, insa, a alunecat din cauza ca podeaua era alunecoasa tocmai pentru ca ea aruncase cu apa in interlocutorul sau.

Si Cabral a tras o sperietura sora cu moartea cand mama lui l-a vizitat in emisiune, dar biata femeia a cazut apoi pe scari, in platou cu tot cu florile pe care fiul ei i le daruise.

 

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”