Cele mai mari tranzactii imobiliare se fac la Hollywood, in cercurile mondene. Nu o sa-ti vina sa crezi ce preturi EXORBITANTE au platit vedetele pe o vila!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

Celebritatile isi vand casele fabuloase prietenilor sau colegilor de breasla. Cele mai mari tranzactii imobiliare se fac in cercurile mondene.

Recent, resedinta somptuoasa a tanarului Bieber a ajuns sa fie proprietatea lui Khloe Kardashian, sora celebrei vedete de reality show, Kim Kardashian. In varsta de 29 de ani, voluptoasa bruneta si-a permis sa cumpere casa din Calabasas cu nu mai putin de 7,2 milioane de dolari! Cei drept, se afla intr-o zona ultra privata, are 9200 de metri patrati, 6 dormitoare, 7 bai, un cinematograf, o piscina imensa si nenumarate facilitati.

Vecinii sunt cei mai bucurosi de aceasta vanzare! Sunt unii care sustin ca au fost terorizati de fostul ei proprietar, Justin Bieber. Artistul ar fi aruncat si cu 20 de oua nefierte in casa vecinului si i-ar fi produs pagube de 20.000 de dolari. Plus cate si mai cate. Urmeaza sa aflam cat de petrecareata e Khloe!

Dupa aproape doi ani in care a incercat sa-si vanda conacul, rockerul Ozzy Osbourne a reusit sa primeasca 11,5 milioane de dolari, tocmai de la Jessica Simpson.

In ciuda reputatiei de familie ciudata, membri Osbournes au stat intr-o casa ce avea o arhitectura impresionanta. Jessica impreuna cu cei doi copii si iubitul ei Eric Johnson se bucura acum de acea vila luminoasa, decorata in nuante de alb si pastel, unde predomina ca element decorativ: candelabrul din cristale. Resedinta se intinde pe aproape 2 hectare si jumatate si are vederi splendide, catre munte.

##VIDEO112394##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ellen Degeneres, indragita moderatoare TV si sotia ei Portia Rossi au vandut un

adevarat domeniu, intins pe trei hectare. Proprietatea lor din Beverly Hills, care include o casa moderna de 9200 metri patrati, trei vile pentru oaspeti, o piscina imensa si un iaz, a ajuns in posesia bunului lor prieten Ryan Seacrest. Pretul de cumparare a fost exorbitant: 49 de milioane de dolari!

O alta tranzactie este cea facuta de comediantul Ben Stiller. Acesta i-a oferit vila lui din Los Angeles durului actor Jason Statham, pentru suma modica de 11,5 milioane de dolari! Noua proprietate Statham include de fapt doua case separate, amenajate in stilul legendarului Hotel Bel Air.
10 dormitoare, 11 bai, o piscina exterioara, plus multe zone de luat masa in aer liber si o curte intinsa pe o suprafata foarte mare. Sa mai zica cineva ca celebritatile nu traiesc opulent!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.