Cele mai NEOBISNUITE mancaruri pe care le poti gasi la conserva! Ai curaj sa mananci asa ceva? FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 10:40

Tot mai multe persoane stau se plang de lipsa timpului liber, probabil ca auzi aceasta fraza in fiecare zi. Iar acest lucru se vede in faptul ca tot mai putine persoane gatesc, asa cum obisnuiau sa faca bunicile.

Cea mai la indemana varianta pentru a savura o mancare gatita, dar fara a sta ore intregi in bucatarie este sa cumparati o conserva. In ultima persioada pe piata se poate gasi de la conserve cu sarmale pana la celebrele conserve cu carne. Si daca te gandesti ca totul se rezuma numai la atat te inseli.

 

Iti surade ideea de a cumpara o conserva cu greieri, viermi sau picioare de broasca? Probabil nu, dar iata ca aceste vieteati se gasesc pe piata in conserve. De

aceea ne-am gandit sa va prezentam conservele cu cele mai bizare tipuri de mancare. Cum ti se pare? 

Conserva cu cheeseburger

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

conserva cu carne de aligator

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.