Cele mai norocoase zodii din 2018. Ce semne din zodiac au parte de noroc la tot pasul

Autor: Bogdan Mihai Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 feb 2018, 16:31

Acestea sunt cele mai norocoase zodii in anul 2018. Horoscopul a rezervat surprize pentru anumiti nativi, care se vor trezi cu reusite si impliniri la care probabil nici nu au visat in 2017.

Mare atentie insa: zodiile care au acest noroc trebuie sa il fructifice cu mare grija, altfel totul se poate intoarce impotriva lor.

Iata care sunt cele mai norocoase zodii, norocul va fi de partea lor

Berbec- vor fi una dintre cele mai norocoase zodii din 2018! Dupa ani de zile de ghinioane, norocul pare ca vrea sa se revanseze  fata de aceasta zodie.

Destinul berbecilor se va schimba radical in 2018, in special datorita faptului ca in viata lor va aparea o persoana extrem de speciala;

Fecioara- isi va implini un vis pe care il are de foarta multa vreme, de aceea se poate considera deja a fi una dintre cele mai norocoase zodii ale acestui an. Se poate astepta si la promovari si cresteri salariale importante. Poate incerca sa joace si la Loto, norocul e de partea ei;

Varsator- a treia dintre cele mai norocoase zodii din 2018 este Varsator. Nativii se vor "confrunta" cu o serie de oportunitati pe care nici macar nu trebuie sa le vaneze. Trebuie doar sa accepte, sa iasa putin si din spatiul lor de confort. Efortul va merita, rasplata va fi uriasa.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.