Cele mai potrivite buchete de flori pentru zilele de naștere

Author: Diana Tilă

Zilele de naștere sunt unele dintre cele mai frumoase momente, care merită celebrate cu fast, daruri și urări de bine. Nelipsite de la zilele de naștere ar trebui să fie florile, care prin gingășia lor transmit cele mai sincere urări, dar care în același timp aduc și un aport deosebit în cadrul momentului festiv, prin estetica lor. Dacă și tu vrei să oferi cele mai frumoase flori la zilele de naștere ale celor dragi iată ce buchete sunt cele mai bune opțiuni.

Lalele pentru exprimarea celor mai sincere gânduri

În general lalelele sunt flori de primăvară, însă anumite specii de lalele pot fi găsite în tot timpul anului. Frumusețea acestor buchete lalele îți va permite să oferi o atenție specială celor dragi, de ziua lor, mai ales dată fiind varietatea modelelor. Lalelele semnifică în general bucuria și entuziasmul, pasiunea și iubirea sau încurajarea, în funcție de culorile alese ale lalelelor în buchet.

Bujori bogați ca simbol al prosperității

Zilele de naștere sunt momente ale bilanțurilor și pentru a transmite un gând bun persoanelor dragi poți oferi buchete bujori care să transmită urările tale de bine. Bujorii sunt diafani și emană un puternic caracter senzual și feminin, așadar îi vei putea alege oricând îți dorești să surprinzi într-un mod cât mai plăcut persoanele dragi ție, a căror zi de naștere o celebrezi.

Trandafiri pentru emoții puternice

Nelipsiți  de la evenimente festive, trandafirii pot fi senzaționali în cazul zilelor de naștere.  Desigur, în funcție de relația pe care o ai cu persoana care își sărbătorește ziua, va trebui să alegi culori deosebite, care să transmită exact emoția simțită. Alege trandafiri roșii pentru a transmite urări de bine și multă iubire, trandafiri albi, pentru puritate și sinceritate sau trandafiri verzi pentru un plus de eleganță și de rafinament.

Buchete de flori mixte

Dacă nu știi exact ce flori să alegi pentru a le oferi persoanelor dragi de ziua lor atunci poți opta pentru buchete mixte, creeate de florării, în care să se regăsească mai multe tipuri de flori. Poți opta de asemenea pentru o florarie cu livrare la domiciliu care să livreze florile la destinatar, în cazul în care tu nu poți ajunge, sau în cazul în care vrei să faci o surpriză deosebită.

Buchete monocromatice

O surpriză deosebită pentru zile de naștere pot fi buchetele monocromatice, care au un farmec cu adevărat special. Poți alege aproape orice tip de flori pentru aceste buchete, iar rezultatul final este uimitor, total distinct de alte tipuri de buchete colorate.

Dincolo de cadouri pentru zilele de naștere și de petrecerea efectivă poți aduce un strop de bucurie și prin intermediul florilor potrivite. Alege buchetele de flori de la Maison Dadoo și bucură-te de caracterul unic și special al acestora, dar și de emoția împletită între florile din aceste buchete.