Cele mai proaste 9 cereri in casatorie care te fac sa o iei la goana! N-ai cum sa accepti sa imbraci rochia de mireasa cand este ceruta asa!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:42

Cererea in casatorie ar trebui sa fie cel mai frumos moment din viata a doi tineri care au o relatie de dragoste impreuna.

Insa nu toate cererile in casatorie sunt frumoase, cum nici toate relatiile nu se bazeaza pe iubire sau ar trebui sa se finalizeze prin mariaj.

Cateva femei si-au dezvaluit pe Ask Reddit experientele lor si au povestit cum au fost cerute in casatorie si au refuzat!

1. "Eram de trei ani cu un baiat. Plateam toate facturile, ii plateam datoriie, faceam curat in apartament, am slabit 30 de Kg.

M-a inselat si m-am despartit de el. Ne-am intalnit la cina dupa ceva timp si atunci m-a cerut. Am spus nu. A inceput sa planga si sa imi cante piese de la Bruno Mars. Sunt sigura ca acum il uraste pe Bunor Mars. Ah, am uitat sa spun ca m-a cerut cu o cutie goala"

2. "M-a cerut intr-o parcare. Aveam 18 ani, dar din fericire nu eram idioata"

3.
Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.