Cele mai rapide si eficiente tratamente de estetica faciala

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2020, 14:41

Timpul nu iarta pe nimeni! Cu siguranta simti asta pe pielea ta, cu fiecare zi ce trece. Odata cu inaintarea in varsta, ridurile incep sa apara in numar tot mai mare, sa fie tot mai proeminente, iar pielea isi pierde din elasticitate si fermitate.

. Din fericire, exista numeroase tratamente de estetica faciala la care poti apela cu succes, rapid si eficient, pentru intinerirea tenului:

1. Toxina botulinica

Procedura de injectare a toxinei botulinice, cunoscute si sub denumirea de botox, este printre cele mai populare servicii de estetica faciala. Aceasta procedura consta intr-o injectie cosmetica ce te ajuta sa iti recapeti aspectul tanar si ferm al pielii, foarte simplu! Un asemenea tratament cosmetic este nonchirurgical, nu este dureros si dureaza doar cateva minute. Tratamentul nu necesita perioada de recuperare, iar pacientul poate reveni la activitatile sale zilnice imediat dupa ce paraseste cabinetul medicului estetician.

Injectarea toxinei botulinice face parte din serviciile de estetica ce trateaza numeroase riduri: cele dintre sprancene, de pe frunte, de la coltul exterior al ochilor, din jurul gurii, de pe gat sau ridurile de incruntare. De asemenea, aceasta procedura trateaza contractia musculara anormala a pleoapei, precum si transpiratia excesiva din zona axilelor, palmelor, talpilor sau a fruntii. Mai mult, toxina botulinica reprezinta un remediu impotriva migrenelor cronice, prin injectarea la nivelul gatului sau al capului.

2. Acidul hialuronic

Injectarea cu acid hialuronic este o alta procedura estetica remarcabila, de care poti beneficia si tu foarte usor! Acidul hialuronic este o substanta care se gaseste in corpul uman, inclusiv la nivelul tesutului pielii. Aceasta substanta ajuta la mentinerea apei si hidratarea fibrelor de colagen si elastina. Dar odata cu trecerea anilor, concentratia de acid hialuronic din piele incepe sa scada. Astfel, pielea devine mai uscata, vizibil imbatranita si inestetica.

Prin urmare, tratamentul cu acid hialuronic reda elasticitatea pielii si corecteaza ridurile fine si imperfectiunile. Aceasta procedura estetica reda luminozitatea pielii si trateaza ridurile de expresie, ridurile statice, precum si conturul nedefinit al buzelor. De asemenea, combate pierderea volumului natural al pometilor si aspectul de fata cazuta.

3. Lifting-ul cu fire

Daca iti doresti o piele fara riduri si un contur frumos al fetei, fara a apela la bisturiu, atunci aceasta procedura estetica este ideala. Lifting-ul cu fire e un tratament minim invaziv, cu ajutorul caruia vei obtine garantat un chip mai tanar cu pana la 10 ani, in doar cateva minute – fara durere si fara cicatrici! Nu exista efecte secundare sau reactii adverse ale tratamentului.

Cu ajutorul lifting-ului cu fire poti trata ridurile de pe frunte, ridurile dintre sprancene sau ridurile de incruntare. De asemenea, acest tratament extraordinar lupta impotriva barbiei duble sau a gusei.

4. Peeling-ul chimic

Peeling-ul chimic este o procedura estetica faciala dermato-cosmetica, ce indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii, corecteaza petele si stimuleaza productia de colagen. Rezultatul este un ten mai luminos, mai curat si vizibil intinerit. Peeling-ul chimic superficial este recomandat pentru curatarea si exfolierea tenului si poate fi realizat pe toate tipurile de piele. Acest tratament de estetica nu necesita anestezie si nu doare. Este ideal pentru depigmentarea tenului si urmele lasate de acnee.

Mai nou, poti beneficia rapid si eficient de toate aceste tratamente de estetica faciala si in anumite clinici stomatologice cu servicii integrate, precum Clinicile Dr. Leahu! Dr Adrian Nicolae Alexandru, specialist in Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva, te asteapta in Clinicile Dr Leahu cu tratamente de estetica de ultima generatie pentru intinerirea tenului. Fa-ti chiar astazi o programare si afla cum poti deveni mai tanara cu 10 ani!

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.