Cele mai scandaloase divorturi din shwobizul international VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 10:05

Se pot face o groaza de filme dupa viata starurilor de la Hollywood. Milioane de dolari din conturi nu le fac viata numai lapte si miere si nu le aduce iubire deplina. Asa ca pana si starurile plang cateodata!

 Recunoaste cu mana pe inima ca este un fan infocat al prostituatelor, al drogurilor si al alcoolului! Astea da motive de divort! Stilul de viata mult prea libertin al lui Charlie Sheen o adusese la disperare pe cea de-a treia sotie a sa,… Brooke Mueller. In urma unei plangeri facute din partea acesteia, Charlie Sheen a fost arestat pe motiv ca si-a agresat sotia! Divortul celor doi a reprezentat deliciul presei tabloide! In urma scandalului, actorul nu numai ca si-a pierdut sotia, ci si rolul din celebrul serial “Doi barbati si jumatate”! In plus, actorul suporta si acum consecinte usturatoare! Plateste in
fiecare luna o pensie alimentara in valoare de 55.000 de dolari.


Un divort ce a tinut prima pagina a tuturor ziarelor de scandal de peste Ocean a fost cel dintre Britney Spears si Kevin Federline, petrecut in anul 2006. In toata acea perioada, Britney zici ca o luase razna! Imediat dupa divort, artista petrecea noapte de noapte in cluburile exclusiviste. Avea un comportament haotic, alcoolul devenindu-i cel mai bun prieten! Pentru ca a pierdut custodia celor doi fii ai sai, in favoarea lui Kevin, Britney a intrat intr-o depresie atat de puternica, incat i-a socat pe toti! A
renuntat la buclele balai si s-a ras de tot in cap! Noroc, ca intr-un final a reusit sa se puna pe picioare!

Un alt divort cu cantec de la Hollywood a fost cel dintre actrita Sandra Bullock si Jesse James, din anul 2010. Dupa cinci ani de mariaj, Sandra a aflat cu stupoare ca sotul ei avea o relatie de un an de zile, in paralel, cu o actrita de filme porno…Michelle McGee.
Pai, cu asa ceva poti sa concurezi?! Jesse James a facut atunci cateva declaratii deloc demne de un gentleman. A spus ca Sandra nu era deloc buna la pat si ca noua lui achizitie se pricepe de numa numa! Urat! Noroc ca fiul pe care il adoptasera cu putin timp inainte de divort, a ramas la Sandra.

Marc Anthony si Jennifer Lopez au surprins pe toata lumea cand au anuntat, in 2011, ca divorteaza.
Motivul?! Nepotrivire de caracter! Credem si noi, nu-I usor sa fii sotul celei mai dorite femei din lume! Semn ca exista totusi viata dupa divort si ca unii au reusit sa scape de ghearele depresiei, J.Lo parca a renascut imediat, dupa ce s-a vazut libera! Si-a refacut viata si debordeaza acum de fericire, la bratul mai tanarului ei iubit de 24 de ani, Casper Smart. Deci…se poate!



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.