Cele mai senzuale zodii feminine! Orice barbat la pica la picioare

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 12:34

Emana senzualitate din prima, sunt femeile dupa care barbatii sunt topiti de cum le vad. Ele sunt femeile cu cel mai puternic magnetism erotic din zodiac!

1. FEMEIA LEU

Femeia Leu iubeste sa fie in centrul atentiei… barbatilor. Felul in care se imbraca, paseste si vorbeste transforma femeia Leu intr-o diva a sex-appeal-ului.

Femeia Leu poate fi romantica, dar si foarte perversa in acelasi timp. Este cuceritoare prin definitie. Isi surprinde adesea partenerul prin miscari lascive si atingeri electrizante.

2. FEMEIA VARSATOR

Femeia Varsator este idealista.

Este visatoarea zodiacului si accepta tot felul de lucruri in dormitor.

Ii place sa experimenteze mult in relatia de cuplu si rareori o vei vedea refuzand cele mai interesante aventuri sexuale. Este dornica sa cucereasca privirile barbatilor folosindu-se de pasionalitatea si eleganta sa.

3. FEMEIA FECIOARA

Femeia Fecioara cauta partida perfecta de sex si tocmai de aceea se va stradui sa fie la inaltimea asteptarilor sale, inainte de asteptarile partenerului.


Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”