Cele mai simple metode de a plăti taxa de pod din zona Fetești - Cernavodă

Author: Denisa Avram
Actualizat: 21 iul 2022, 15:10
Soferii pot achita taxa de pod Fetesti - Cernavodă si online sau prin SMS

Cum poţi efectua pata taxei de pod în zona Fetești - Cernavodă online sau prin SMS.

Pentru ca şoferii să nu mai aibă scuze de a nu plăti taxa de pod în zona Feteşti Cernavodă autorităţile au venit cu modalităţi noi pentru a uşura procesul de achitare a acestei taxe. Plata poate fi făcută atât online, cât şi prin transfer bancar sau SMS.

Cum se efectuează plata online a taxei de pod Feteşti Cernavodă

Conform informaţiilor oferite de CNAIR, pentru a plăti taxa de pod,  şoferii trebuie să acceseze platforma taxadepod.ro,

iar apoi să urmeze acesţi paşi simpli:

1.  Selectati plata taxei de pod Fetesti Cernavoda, in formularul tip calculator din homepage. Alegeti metoda optima de plata.

2.  Introduceti datele dumneavoastra.

Introdceti detaliile de facturare (persoana fizica sau juridica, adresa) detaliile autovehiculului (insemnul de stat, numarul de inmatriculare si seria de sasiu) si detaliile clientului Taxadepod.ro: nume, prenume, numar de telefon si adresa de e-mail.

3.  Bifati casuta "Accept termeni si conditii" dupa care apasati "Plateste"

4.  Daca ati ales sa platiti prin card credit/debit, BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR, peajul va fi emis si trimis pe adresa de e-mail specificata doar dupa primirea confirmarii de plata de la procesatorul de plati online PayU. Daca ati ales sa achitati prin transfer bancar, peajul online va fi emis dupa confirmarea creditarii contului companiei noastre cu suma transferata.

Puteti face acest lucru trimitand copia ordinului de plata prin e-mail, la comenzi@ taxadepod. ro sau prin fax, la (004) 0264 – 593.707.

5.  Factura fiscala, impreuna cu peajul electronic vor fi transmise exclusiv pe adresa de e-mail. Optional, le puteti primi acasa sau la serviciu (dar numai daca exista o solicitare scrisa in acest sens) prin curier rapid cu plata la destinatar.

Documentele astfel dobandite pot fi imprimate si pastrate la bordul autovehiculului. Legislatia in vigoare nu prevede in mod explicit prezentarea acestor documente in cazul unui control din partea autoritatilor.

Citeste si: Schimbare de ultimă oră la CASS în 2021. Oamenii fără venituri vor trebui să plătească mai mult la asigurările de sănătate

Plata prin transfer bancar 

Pentru comenzile pe care ati ales sa le achitati prin transfer bancar, emiterea peajului se va face doar dupa confirmarea creditarii contului societatii noastre cu suma transferata.

Puteti face acest lucru trimitand copia ordinului de plata prin e-mail, la comenzi @taxadepod.ro sau prin fax, la (004) 0264 – 593.707.

Serviciile furnizate de site-ul Roviniete.ro sunt asigurate de:

SCALA ASSISTANCE S.R.L.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

  • - sediul central legal in Cluj Napoca, Str. Bucuresti, Nr. 29/13;
  • - inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J12/3206/2005;
  • - Cod Unic de Inregistrare Fiscala: RO 17929585;
  • - Banca: BANCA COMERCIALA ROMANA S.A.;
  • - BANK CODE: RNCB;
  • - Cont IBAN RON: RO29RNCB01061291294660001;

Plata taxei cu cardul

Procesarea platilor online prin card este facuta de PayU. Emiterea peajului si expedierea lui prin e-mail se vor face numai dupa ce se confirma efectuarea platii. Confirmarea platilor se face in 4-5 minute de la ultimul pas efectuat de catre client online.

Va fi necesar sa completati un formular cu informatiile cardului. Pentru platile cu carduri de credit/ debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro), este folosit sistemul 3D Securecare asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate precum al celor realizate la bancomat sau la comerciant.

Citeste si: Guvernul elimină gratuitatea la tren a studenţilor! Cum au reacţionat tinerii la această veste?

Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi online cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron.

Sunt acceptate cartile de credit/debit Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Carduri virtuale Visa sau MasterCard. Folosind plata prin cardul bancar, comanda va fi procesata imediat.

Citeste si: Taxa pod Fetesti. Cum sa platesti prin sms sau prin aplicatie

Plata prin SMS a taxei de pod Feteşti Cernavodă

Taxa de pod Feteşti poate fi achitată şi prin SMS. În reţeaua Orange, spre exemplu, paşii pentru achitarea taxei sunt. Plătește direct de pe numărul tău Orange, oricând înaintea trecerii peste pod sau cel târziu până la ora 24:00 a zilei următoare traversării podului de la Fetești.

1.  SMS la numărul 7577

Trimite un SMS la 7577 cu numărul de înmatriculare al mașinii, urmat de cifra corespunzătoare tipului de vehicul, de exemplu: B123ABC 1

2. Primirea mesajului cu detalii

Vei primi imediat printr-un mesaj solicitarea de a confirma cu DA toate detaliile cererii: numărul de înmatriculare, tipul vehiculului și tariful pentru traversarea podului.

Citeste si: Se schimbă formularul ANAF! Cum arată declarația unică în 2021

3. Confirmare tranzacţiei

Dacă ești de acord cu detaliile, răspunde la mesajul primit cu un SMS cu textul DA. Vei primi un mesaj de confirmare cu seria plății tarifului de trecere, numărul de înmatriculare și data la care perioada de valabilitate expiră.

Citeste si: Cât costă, de fapt, școala de șoferi în 2021? Ce acte iti trebuie la dosar