Cele mai spectaculoase ținute de la Met Gala 2024. Celebritățile care au atras toate privirile

Author: Bianca Vidoi
Cele mai spectaculoase ținute de la Met Gala 2024
Sursa: Facebook Fuse

Prima zi de luni din luna mai aduce în atenția oamenilor cel mai așteptat eveniment al modei, Met Gala, unde celebritățile au atras toate privirile cu ținutele lor.

Vedetele s-au pregătit îndelungat pentru Met Gala 2024, punând la punct fiecare detaliu, astfel încât ținutele lor să fie perfecte și să atragă toate privirile. Ediția din acest an a celebrat cea mai recentă expoziție realizată de Andrew Bolton, șeful Institutului de Costume, iar tema a fost „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”.

Met Gala a ajuns la a 50-a ediție

Met Gala este unul dintre cele mai așteptate evenimente, fiind momentul în care vedetele își pot pune creativitatea în valoare pentru a atrage toate privirile cu ținutele lor de excepție.

Anul acesta a avut loc ediția cu numărul 50, iar această strângere de fonduri a fost realizată pentru a celebra cea mai recentă expoziție realizată de Andrew Bolton, șeful Institutului de Costume. 

În fiecare an, temele evenimentului se schimbă, în timp ce anul trecut a adus un omagiu regretatului designer Karl Lagerfeld, anul acesta tema este mult mai ofertantă pentru vedete, „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”, iar codul vestimentar a fost „The Garden of Time”.

Fiecare an aduce noi surprize pentru oameni, iar cu această ocazie, Muzeul Metropolitan de Artă din New York și-a dorit ca experiența să fie una surprinzătoare, astfel că de pe covor nu au lipsit elementele moderne, precum Inteligența Artificială sau CGI.

Cum s-au îmbrăcat vedetele anul acesta la Met Gala

Tema aleasă de Anna Wintour pentru anul 2024 a fost una foarte ofertantă pentru vedete, putând astfel să se joace cu diferite culori, texturi și viziuni asupra naturii.

Vedetele au decis să combine texturi cât mai naturale cu machiaje dramatice, astfel încât să formeze ținute cât mai complexe, în timp ce unele celebrități au decis să se bazeze pe simplitate, atât la nivelul ținutei, cât și la nivelul machiajului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: SOC in showbiz-ul international! Un alt cuplu celebru de la Hollywood se DESPARTE!

Jennifer Lopez a optat pentru un machiaj cât mai simplu, ce i-a pus în valoare rochia aurie fără bretele pe care aceasta a ales-o, în timp ce artista Doja Cat a decis să poarte o rochie simplă, albă, care avea un aspect ud, asemănător unei seri petrecute în ploaie. Pentru a realiza acest lucru, Doja Cat a decis să completeze ținuta cu un machiaj ce părea scurs pe fața acesteia. Nenumărate

vedete au optat pentru ținute simple, clasice, în culori cât mai naturale sau sigure, precum Kylie Jenner sau chiar, Kris Jenner. 

Zendaya și Tyla au purtat ținute spectaculoase la Meta Gala 2024

După 5 ani în care Zendaya a decis să nu mai participe la Met Gala, aceasta a decis să își facă apariția pe covorul verde a ediției cu numărul 50. Aceasta i-a surprins pe toți cu cele două ținute pe care le-a prezentat pe covor, prima fiind realizată de Maison Margiela Artisanal, care s-a bazat pe o rochie Dior din 1999.

Rochia ce a atras toate privirile a fost pe un umăr și o fustă amplă, ce avea o combinație de verde și albastru, alături de ornamente asemănătoare fructelor.

Spre sfârșitul serii, Zendaya a decis să se schimbe în a doua sa ținută, ce a avut un corset negru, cu șireturi, cu mâneci lungi și umflate de pe umăr. Piesa de rezistență a ținutei a fost ornamentul pe care aceasta l-a purtat pe cap, ce a fost asemănător unui buchet de flori. 

Tyla i-a lăsat pe toți cu gura căscată la prima sa apariție la Met Gala, după ce a purtat o rochie realizată din nisip. Această piesă vestimentară a fost realizată de Balmain, iar aceasta reprezintă o dorința de a redefini granițele și de a transforma un material trecător într-o capodopera veșnică, potrivit vogue.com.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!