CELE MAI SPECTACULOASE TRANSFORMARI ale actorilor de la Hollywood VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 21:35

Unii actori de la Hollywood au trecut prin transformari EXTREME pentru a deveni una cu personajul pe care il interpreteaza. Au fost ba slabi, ba grasi, ba frumosi ba urati, ba scheletici ba pachete de muschi. Au reusit sa transforme imposibilul…in posibil.

Pentru rolul simpaticei Bridget Jones din cele doua filme inspirate din cartile autoarei Helen Fielding, actrita Renee Zellweger a fost nevoita sa se ingrase in jur de 13 kilograme! A reusit una ca asta, urmand o dieta pe baza de pizza si gogosi. Cu toate ca pentru majoritatea actritelor acest lucru se dovedeste a fi o transformare in rau, Renee este una dintre putinele dive, care arata mai bine cu kilograme in plus.
Primeste loc-ul 5 in topul sacrificiilor extreme, facute pentru un rol!

Matt Damon si-ar pierde din staaart toate admiratoarele, daca ar arata precum in rolul din filmul ”The informant”. Actorul a pus pe el peste 20 de kilograme! Timp de doua luni a mancat tot ce i-a iesit in cale… Parca mai bine ii sta cu patratele pe abdomen, precum in filmele Bourne, nu-i asa?! Locul lui e pe pozitia a patra!

Unii se ingrasa, altii slabesc.
In ultima vreme Matthew McConaughey a suferit o transformare drastica! A acceptat sa renunte la look-ul de "macho" pentru a da credibilitate personajului pe care il interpreteaza in drama “The Dallas Buyer’s Club”: un dependent de droguri din Texasul anilor ’80. Pentru acest rol actorul a slabit in jur de 20 de kilograme. Merita pe deplin…bronzul!

In pelicula “Monster”, actrita Charlize Theron a suferit una dintre cele mai extreme transformari.
Pentru a intra in pielea lui Aileen, o prostituata, ucigasa, cu probleme mintale, frumoasa blondina s-a ingrasat 14 kilograme! Timp de o luna, actrita a tinut o cura cu gogosi si cartofi prajiti cu multa sare. In plus, si-a ras sprancenele, a purtat dantura falsa, i s-au aplicat pe fata pistrui si latex lichid pentru a da senzatia de imbatranire si oboseala. Greu de crezut, dar aceasta hidosenie ascunde un chip angelic! Charlize a fost rasplatita cu un premiu Oscar binemeritat si cu un loc 2 in topul nostru!
Christian Bale este actorul care a acceptat sa-si sacrifice sanatatea pentru
a realiza un rol memorabil, in filmul “The Machinist”. Pentru a-l interpreta pe Reznic, un muncitor dintr-o fabrică, devenit insomniac şi anorexic, actorul a slăbit 45 de kilograme urmand o dieta de 4 luni, care ii permitea zilnic doar o cafea si un mar sau o cafea si o cutie de ton, in total: 275 de calorii. Ar fi vrut sa slabeasca mai mult, insa a fost oprit de regizorul filmului.
6 luni mai tarziu, dupa ce a finalizat filmarile pentru Masinistul, a fost nevoit sa puna la loc TOATE kilogramele si sa obtina o constitutie atletica de invidiat, pentru a-l interpreta pe…Batman. Primeste locul 1, cu desavarsire!