Cele mai superbe culori de Sărbători

Author: Alina Petre

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, dar BrillBird nu te lasă la greu! Ți-am pregătit o listă cu cele mai spectaculoase culori, care vor fura inima clientelor tale de la prima vedere. Nu uita că manichiura accesorizează ținuta de Crăciun, dar și de Revelion!

Hypnotic Gel&Lac

Să începem cu preferatele voastre! Printre cele mai iubite nuanțe Hypnotic Gel&Lac se enumeră: 47, 48 65, 96, 98, 100, 108, 110, 190, 192, 193, 194, 195 dar și 196. Pe lângă faptul că acoperă excelent, rezistă și până la 3-4 săptămâni.

Geluri Colorate

La noi găsești o gamă variată de geluri colorate. Începând de la gelurile color clasice, până la gelurile Glamour, Diamond, Brill. Gelurile Glamour oferă o strălucire nemaivăzută. Adaptează-te noile tendințe și realizează modele în degrade, dacă vrei să obții un efect spectaculos sau folosește-le pentru acoperirea unghiilor în totalitate.

BB îți recomandă Glamour Gel 12, 1, 8 și 5. Cu ajutorul Gelurilor Diamond vei obține o strălucire de diamant! Optează pentru D17, D7, D11 sau D21. Gelurile Brill sunt geluri cu o strălucire briliantă, conțin sclipici speciali, transformând astfel unghiile în adevărate bijuterii. Folosește sezonul acesta: B19, B30, B55 sau B48.

Brush&Go Color Gel

Ți-am ales și geluri colorate mega pigmentate Brush&Go- fără fixare. Cu un singur strat de gel Brush&Go poți economisi timp și material prețios. Te vei îndrăgosti pe loc de: Go91, Go41, Go45, Go49, Go63, Go68 Go78, Go 81 și Go 121!

Liquid Metal Gel&Lac

Gama de Gel&Lacuri Liquid Metal e cu adevărat specială, oferă unghiilor tale un efect metalizat, strălucitor și unic. Preferat

Cat Eye Gel&Lac

Cu ajutorul Gel&Lacurilor Cat Eye, poți să schimbi aspectul oricărui Gel sau Gel&Lac colorat. Pentru asta ai nevoie de o culoare de bază care acoperă perfect, preferabil o culoare închisă și de un magnet.

Sfat BB: Acoperă-le cu Extra Top Gel! Printre preferatele noastre se enumeră: Cat Eye Gel&Lac Extra Champagne, Extra Gold, Extra Green și Extra Platinum.

Effect Top Coat

O manichiură frumoasă nu este completă fără Effect Top Coat, care sunt foarte îndrăgite sezonul acesta + le găsești luna aceasta la 20% REDUCERE! Sunt disponibile în 9 nuanțe strălucitoare: Aquamarine, Diamond, Green, Lavender, Pearl, Rainbow, Golden, Pink și Turquoise.

Stil Minimalist

Dacă ești adepta naturaleții și îți plac nuanțele nude, șampanie, sclipicul fin și unghiile delicate, te invităm să îți găsești favoritul chiar aici! Optează pentru Gel&Lac Hypnotic H31, H109, H165, Brush&Go Gel&Lac 70 sau Brush&Go Color Gel Go 50 sau Go107, combină cu Gelul Diamond D6 sau Gelul Brilliant B8 sau alege gelurile de bază rubber Mani Gel Extra!

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.