Cele mai tari momente cu vedetele Kanal D de la primele emisii! Lui Christian Sabbagh i-a sunat telefonul in direct, iar in loc de organism i-a iesit... orgasm! Vezi aici toate momentele VIDEO

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:19

Christian Sabbagh prezenta Stirile Kanal D in momentul in care... i-a sunat telefonul in direct. Cand a revazut faza, prezentatorul nu s-a putut abtine sa nu rada in hohote. Montajul colegilor de la WoWbiz a fost genial si l-a amuzat teribil pe Christian Sabbagh acum cand a revazut momentul.


" E normal sa gresim pentru ca nu suntem roboti. Si in seara asta am inceput cu o mica balba", a completat Simona Patruleasa.

Madalin Ionescu
a inceput colaborarea cu Kanal D cu emisiunea "Drept la tinta". Cele mai tari imagini cu prezentatorul au fost prezentate in aceasta seara la WoWbiz.

Silvia Ionita s-a refazut si ea in cele mai "slabute" momente.
Bineinteles ca nu si-a putut abtine zambetele in momentul in care s-a vazut stalcind cuvintele.

" Mi s-au intamplat multe in direct. Am prins un cutremur, era sa pice o oglinda pe mine. La un moment dat la "Nora pentru mama" am cazut.

Producatoarea mea a vrut sa avem balonase de sapun in direct si am alunecat. Noroc ca nu era cadrul la mine.
Si m-a durut... Am din astea cate vre
i", a spus Gabriela Cristea la WoWbiz.

Ilinca vandici s-a amuzat copios cand s-a revazut "blonda pui" in emisiunea "Bulevard".

Andreea Mantea e renumita pentru grimasele sale. Ei bine, vedeta Kanal D s-a revazut in toata splendoarea de-a lungul emisiunilor Wowbiz pe care le-a prezentat. Ei bine, nici momentul in care prezentatoarea a izbucnit in plans in direct nu a fost ratat.
Pentru acesta, Andreea Mantea a avut o explicatie.

" Am plans atunci cand am aflat ca domnul meu a pus batista pe alt tambal. Radeti voi, radeti. Incercam sa ma abtin. Aflasem cu un minut inainte. Am incercat sa prind putere, dar nu am reusit", a explicat Andreea Mantea in direct la WoWbiz.
Teo si Bursucu' au schimbat registrul si s-au asezat la pupitrul Stirilor Kanal D.
Ce a iesit e demential.
Spre finalul emisiunii prezentatorii Kanal D s-au distrat copios la un joc de recunoastere a personajelor. Momentele au fost unice, iar glumele pe masura.

Urmareste materiale video senzationale!

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.