Cele trei surori sunt șocate de apariția tatălui lor pe care îl credeau mort. Vizionează episodul 2 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Cele trei surori sunt șocate de apariția tatălui lor pe care îl credeau mort

Episodul 2 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D vineri, 28 iunie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Tablou de familie” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 2 al serialului „Tablou de familie”?

Azra, Güneș și Sanem sunt șocate din cauza apariției tatălui lor pe care îl credeau mort. Din acest moment, cele trei fiice sunt nevoite să afle adevărul care se ascunde în familia lor, mai ales că își dau seama că viața pe care au trăit-o până în prezent este doar o minciună.

Çolpan este îngrijorată că odată cu apariția fostului soț vor începe să iasă la iveală o parte din secretele pe care a încercat să le ascundă de-a lungul timpului.

Azra este nevoită să se adapteze noului mediu de lucru, dar și faptului că este nevoită să lucreze în aceiași companie cu fostul său iubit, Yildirim.

Güneș le pregătește o surpriză surorilor sale.

Citește și: Gökçe Bahadır, despre serialul “Tablou de familie” și rolul încărcat de dramatism pe care îl interpretează

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru primul episod al serialului vostru preferat „Tablou de familie”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Tablou de familie” pe Kanal D

Începând cu 27 iunie, Kanal D difuzează noua dramă turcească, „Tablou de familie”. Serialul va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Çolpan Cevher (interpretată de Sumru Yavrucuk, cunoscută din „Fatmagul” și „Nehir”) este o avocată renumită în Istanbul, care a reușit să dezvolte una dintre cele mai de succes case de avocatură specializată în divorțuri.

Divorțată și cu trei fiice, Çolpan și-a crescut singură copiii după ce soțul ei a fugit cu bona acum 25 de ani.

Azra Günay (interpretată de Gökçe Bahadir, cunoscută din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”) este fiica cea mare, care a urmat drumul mamei sale și este, de asemenea, avocată specializată în divorțuri. Azra se află în plin proces de separare de soțul ei, după ce a descoperit că acesta o înșală.

Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu, cunoscută și ea din „Promisiunea”) este sora mijlocie, care, deși avocată, nu a fost niciodată interesată de o carieră în avocatură sau de căsătorie.

Güneș (interpretată de Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”) este fiica cea mică, care a ales un alt drum. A renunțat la facultate și și-a deschis o mică cafenea, având un iubit cu care plănuiește să se căsătorească, în ciuda mediului dominat de divorțuri în care trăiește.

Serialul nu se limitează doar la drama familială, ci explorează și diverse cazuri de divorț și povești de dragoste care rezistă provocărilor căsniciei. „Tablou de familie” promite să captiveze publicul cu intrigi complexe și personaje bine conturate.

Din distribuție fac parte actori talentați și apreciați, precum Yigit Kirazci, pe care publicul l-a văzut recent în serialul „O dragoste”, și Sarp Akkaya, cunoscut din filmul „Fii tatăl meu”, disponibil pe Netflix.

Citește și: Cine este și câți ani are Sumru Yavrucuk, actrița care joacă rolul lui Colpan Cevher în „Tablou de familie”

„Tablou de familie” se anunță a fi un serial plin de emoții și conflicte, perfect pentru serile de luni până vineri. Urmăriți această nouă producție pe Kanal D pentru a descoperi poveștile captivante ale familiei Cevher și provocările cu care se confruntă în viața personală și profesională.

„Tablou de familie” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.