Celebra actriță Alina Boz, din serialul Furtună pe Bosfor, s-a căsătorit cu alesul inimii sale! Iată unde s-a desfășurat nunta de basm și ce actori renumiți din Turcia le-au fost alături la grandiosul eveniment

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 dec 2023, 14:56
alina boz si sotul ei Foto(4)

Alina Boz si sotul ei, la nunta lor grandioasa

Sursa: Instagram Alina Boz

Nuntă de poveste în Istanbul! Alina Boz, actrița din serialul Furtună pe Bosfor și alesul inimii sale și-au unit destinele! Iată primele imagini de senzație de la fericitul eveniment! Ce ținute uluitoare au purtat cei doi miri!

Alina Boz are origini bulgare si se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia. În ciuda faptului că are doar 25 de ani, această a reușit să se afirme și să cucerească publicul încă de pe vremea în care era doar o adolescență și de atunci a perseverat și a ajuns să fie din ce în ce mai cunoscut și apreciată în breasla tinerelor actrițe.

Telespectatorii din România au cunoscut-o încă din anul 2015, când a jucat în serialul Furtună pe Bosfor, în rolul Hazal, iar în anul 2017, aceasta a revenit la Kanal D, în producția Patria mea ești tu, într-un rol episodic, al Prințesei Anastasia Romanova.

Nuntă de poveste în Istanbul! Actrița Alina Boz și alesul inimii sale și-au unit destinele

Dincolo de cariera strălucită, Alina Boz, nu s-a bucurat de aceleași reușite și pe plan personal, deoarece a trecut prin câteva dezamăgiri sentimentale care i-au adus multă suferință, însă de fiecare dată s-a ridicat

și mai puternică și s-a dedicat trup și suflet profesiei sale. La începutul acestui an, presă turcă a scris că îndrăgită actrița iubește din nou și este foarte fericită, îndreptându-se cu pași repezi către căsătorie. În cele din urmă, Alina Boz a recunoscut că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de renumitul regizor, Umut Evirgen și că se vor căsători pe 2 decembrie 2023.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, fericitul eveniment s-a desfășurat în Istanbul, la bordul vasului Halas71. La ceremonie au participat rudele apropiate, prieteni ai cuplului dar și mulți colegi de breaslă și alte personalități din Turcia. Martorii celor doi miri au fost Burak Can și Cemre Beygüven, pentru Alina Boz și Özge Özpirinçci și Fatih Terim, pentru Umut Evirgen.

Citește și: Alina Boz, din ”Furtună pe Bosfor”, revine pe micul ecran. Iată în ce producție va juca frumoasa actriță

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Printre actorii celebrii care le-au fost alături la grandiosul eveniment s-au numărat: Kıvanç Tatlıtuğ, Bașak Dizer Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Birkan Sokullu, Bensu Soral, Hakan Baș, Nur Fettahoğlu, Bige Önal, Oktay Kaynarca, Necip Memili, Tolga Sarıtaș, Cihan Șimșek.

Citește și: Nuntă mare în Istanbul! Celebra actriță Alina Boz, care a jucat în serialul Furtună pe Bosfor, se va căsători sâmbătă, 2 decembrie cu alesul inimii sale

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.