Celebra actriță Beren Saat și artistul Kenan Doğulu, prima apariție în public, după ce au fost la un pas de divorț! Iată cum au fost surprinși cei doi soți!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 nov 2022, 12:10

Îndrăgita Beren Saat este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia. Această este căsătorită de opt ani cu celebrul Kenan Dogulu.

Frumoasa actriță Beren Saat și soțul ei, Kenan Dogulu, s-au cunoscut cu circa zece ani în urmă în cadrul unui eveniment privat, la care celebrul cântăreț avea un concert. A fost se pare dragoste la prima vedere, deoarece la scurtă vreme s-a aflat în presă din Turcia că aceștia formează un cuplu.

Celebra actriță Beren Saat și artistul Kenan Doğulu, prima apariție în public, după ce au fost la un pas de divorț!

În anul 2014,  Beren Saat și Kenan Doğulu au decis să își unească destinele și au ales pentru fericitul eveniment o locație de vis, pe o plajă superbă din Malibu. La petrecerea de nunta acestia au avut alaturi cateva rude si prieteni apropiati. 

"Beren este cel puțîn la fel de romantică precum sunt eu. Uneori, în aceeași casă, ne scriem poezii din camere diferite.

Avem sute de poezii scrise reciproc. Ea apreciază emoția și pasiunea mea de a scrie, eu ador talentul și puterea ei de a scrie.

Dacă dragostea noastră ar fi avut o culoare, ar fi fost una încă nepictata, o culoare fără limite. Dragostea noastră ar fi fost o combinație de culori: tristețea albastră, focul roșu, depărtarea galbenă, inocența albă, încrederea bleumarin.
Relația noastră este deosebită.
Avem personalități foarte colorate. Beren este precum o bogată grădina botanică în care se deschid diverse și diverse flori. De aceea, este o femeie de care te îndrăgostești în fiecare zi. Şi eu mă îndrăgostesc de ea în fiecare zi."
, spunea la începutul relației lor celebrul cântăreț Kenan Dogulu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anul trecut, s-a vehiculat în presa turcă faptul că Beren Saat și Kenan Dogulu se confruntă cu mari neînțelegeri și probleme în căsnicie și mai mult decât atât că ar di ajuns chiar în pragul divorțului. Deși pozau mereu în cuplul perfect și fericit, se pare că viață lor de cuplu nu a fost mereu roz. Însă cei doi soți nu au lansat nicio declarație care confirme sau să infirme acele zvonuri despre o posibilă despărțire.

De curând, Beren Saat și Kenan Dogulu și-au făcut pentru prima dată apariția în public după de s-au vehiculat veștile despre posibilul lor divorț. Cei doi soți au fost surprinși țînându-se de mâna, în timp ce se pregăteau să participe la un eveniment monden în Istanbul, însă au evitat pe cât posibil să interacționeze cu jurnaliștii.

Citeste si: Ce fac Neslihan Atagul și Engin Akyürek, la un an de la încheierea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce proiecte noi au fost cooptați celebrii actori!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.