Celebra actrita Demet Ozdemir, protagonista serialului "Prizoniera destinului", a castigat o suma fabuloasa de bani datorita unui contract de imagine!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 26 aug 2021, 18:05
Demet Ozdemir Foto(4)
Demet Ozdemir, una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia
Sursa: Instagram

Demet Ozdemir este cu siguranta una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia, dar si una dintre cele mai bogate.

Actrita Demet Ozdemir are doar 29 de ani si o cariera in actorie de opt ani, timp in care a reusit sa cucereasca treptat publicul din Turcia si de peste hotare datorita talentului ei si a frumusetii sale rapitoare. Telespectatorii din Romania au cunoscut-o pe carismatica actrita inca din anul 2014 cand a jucat in serialul In dragoste si in razboi si ulterior in serialul Prizoniera destinului, in care a interpretat rolul principal, ambele fiind difuzate la Kanal D.

Demet Ozdemir, contract de imagine ce i-a adus o suma fabuloasa!

Celebra Demet Ozdemir are 29 de ani si se bucura de o cariera stralucita in actorie. Desi s-a dedicat trup si suflet profesiei sale si a jucat in numeroase proiecte de televiziune ce i-au adus un succes rasunator in ultimii ani, indragita actrita a continuat sa se implice si alte activitati precum campanii publicitare de mare anvergura pentru anumite brandu-uri internationale, care de asemenea i-au adus un plus de notorietate si totodata si castiguri financiare uriase.

De curand presa din Turcia a scris despre faptul ca Demet Ozdemir a decis sa prelungeasca un contract important de imagine cu marea companie Pantene, pentru suma de 3.000.000 lire turcesti, asa cum a castigat si in urma cu doi ani de pe urma aceluiasi contract.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Demet Özdemir, o nouă vacanță exotică alături de iubit! Ce planuri are actrița din serialul "Prizoniera destinului" pentru vara aceasta

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Demet Ozdemir va fi si amfitrioana Galei Premiilor Kelebek, ce se zvoneste ca se va putea desfasura in conditii mai normale decat cele de anul trecut, daca pandemia de COVID-19 va permite.
De asemenea, Demet Ozdemir a publicat de curand pe contul ei de socializare si un clip inedit in care danseaza alaturi de o trupa de dans renumita din Istanbul, semn ca celebra actrita

nu a renuntat nici la cea de-a doua mare pasiune a sa, dansul.

Citeste si: Se vor căsători Demet Ozdemir și Oguzhan Koc? Iubitul frumoasei protagoniste din "Prizoniera destinului" a făcut o declarație neasteptata!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.