Celebra actriță Hande Erçel, suferință cumplită după pierderea celei mai dragi persoane din viața sa! Iată ce mesaj a transmis actrița în lumea de dincolo!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 ian 2022, 17:14

Hande Ercel a suferit cumplit dupa pierderea mamei sale

Sursa: Instagram Hande Ercel

Renumita Hande Erçel este o femeie puternică însă pierderea celei mai dragi persoane a sensibilizat-o enorm și i-a adus multă tristețe.

Îndrăgita actriță Hande Erçel a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare în cei aproape zece ani de experiență pe platourile de filmare, în care a jucat diverse roluri dificile, interpretate magistral, datorită talentului ei incredibil.
Dincolo de naturalețea și de zâmbetul ei superb, celebra Hande Ercel are în suflet o superinta teribilă, de doi ani de zile de când și-a pierdut mama din cauza unei boli necruțătoare.

Chiar dacă pare o femeie puternică, Hande este uneori îngenunchiată de dorul imens pentru mama să, plecată mult prea devreme din această lume.

Celebra actriță Hande Erçel, suferință cumplită după pierderea celei mai dragi persoane din viața sa!

De curând, presă din Turcia a anunțat faptul că atât Hande Ercel cât și iubitul ei Kerem Bursin se află în carantină după ce s-au infectat cu COVID-19.

În ciuda faptului că se vehiculasera zvonuri despre o posibilă despărțire a celor doi actori, se pare că aceștia încă sunt împreună și încearcă să meargă mai departe, indiferent de piedicile apărute în calea fericirii lor.

Citeste si: Celebra Hande Ercel a dat cărțile pe față! Este sau nu însărcinată? Iată ce mărturisiri a făcut recent frumoasa actriță!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2019, Hande Ercel a trecut prin cea mai neagră perioada a viețîi sale, după ce și-a pierdut mama, cea mai dragă persoană din viață să, punctul ei de echilibru și cea mai bună prietenă. Aylin Ercel a decedat pe 10 ianuarie 2019, la vârstă de 47 de ani, din cauza unui cancer teribil. Ieri, când s-au împlinit doi ani de la cumplită tragedie, Hande Ercel a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care a apărut alături de mama să și a scris în dreptul pozei că ii este foarte dor de mama sa.

"Un fluture m-a sărutat pe gât. Mi-e foarte dor de ține, mămico", a scris Hande Ercel, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Hande Erçel şi Kerem Bürsin s-au infectat cu COVID-19 și s-au retras de pe platourile de filmare! Care este starea lor de sănătate în prezent