Celebra actriță Lindsay Lohan a născut primul său copil. Care va fi numele copilului?

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 20 apr 2024, 02:25

Lindsay Lohan și Bader Shammas 

Sursa: https://www.facebook.com/LindsayLohan

Lindsay Lohan a născut un băiețel la două săptămâni după ce a împlinit 37 de ani.

Actrița Lindsay Lohan a dat naștere primului său copil. Nașterea a fost ținută secret, de parte de ochii presei.

Lindsay Lohan a născut un băiețel

Data exactă a nașterii nu a fost făcută public, tot ce se știe este că Lindsay Lohan a adus pe lume primul său copil, un băiețel. Actrița a împlinit, în urmă cu două săptămâni, 37 de ani.

Vedeta din și soțul ei, omul de afaceri Bader Shammas, sunt părinții unui „fiu frumos și sănătos” pe nume Luai, a declarat reprezentantul actriței.

Citește și: Nehir Erdogan, eroina serialului Melek, a trecut printr-o căsnicie eșuată dar visează încă la marea dragoste! Iată cine a fost soțul superbei actrițe

Copilul s-a născut în Dubai, acolo unde Lindsay și soțul ei locuiesc în prezent.

Numele lui este din limba arabă și înseamnă scut sau protector.

Detaliile despre nașterea lui Luai sunt puține și nu se știe cu exactitate nici data la care Lindsay Lohan a devenit mamă.

Actrița a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil în martie 2023, prin intermediul Instagram, când sarcina ei era deja avansată.

Cine este Lindsay Lohan?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lindsay Lohan este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite și cele mai controversate actrițe din prezent.

Deși cariera ei a început cu modelarea, în curând a fost recunoscută pentru abilitățile sale de actorie. Ulterior, a început să primească oferte de la Hollywood.

Aceasta a devenit cunoscută publicului cu ajutorul filmelor în care a jucat, precum: „Freaky Friday”, „Herbie: complet încărcat” și „Un tovarăș de pradă”. De asemenea, a lansat albumul de înregistrare debutant „Speak” și l-a urmat cu „Un pic mai personal”- albumele au fost certificate platină și, respectiv, aur. 

Ea și-a început cariera în showbiz la o vârstă fragedă, fiind model pentru o revistă de copii și pentru câteva reclame. La vârsta de 10 ani, vedeta internațională a jucat în serialul Another World. La 11 ani, a jucat în primul ei film, un remake al The Parent Trap, interpretându-le pe cele 2 surori gemene.

Lindsay Lohan a devenit cunoscută la nivel internațional și datorită rolurilor principale din filmele: Freaky Friday, Confessions of a Teenage Drama Queen, Mean Girls și Herbie: Fully Loaded.

A mai avut roluri în filmele Bobby și A Prairie Home Companion În 2004, Lindsay și-a lansat albumul de debut Speak de pe care se desprind single-urile „Rumors”,”Over” și „First”. Lohan și-a lansat cel de-al doilea album A Little More Personal (Raw), în 2005, pe 6 decembrie. Viața ei privată a ținut mereu prima pagină a tabloidelor din toată lumea, mai ales pentru abuzul de alcool și droguri.

Ultimul proiect la care a lucrat, fiind co-producătoare, este filmul Inconceivable, produs în 2014.

Citește și: Fericirea are chipul lor! Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, vacanță de senzație! Iată cum au sărbătorit cei doi soți cea de-a șaptea aniversare a nunții lor

În 2022, actrița s-a căsătorit în secret cu Bader Shammas

Lindsay și Bader sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor, rare fiind ocaziile în care vorbesc despre povestea de dragoste pe care o trăiesc. 

După ani în care s-a luptat cu dependența de alcool și stupefiante, viața lui Lindsay Lohan a intrat pe un făgaș normal, iar vedeta pare să fie mai fericită ca oricând alături de cel care a făcut-o să creadă în dragoste. 

Sursă: cancan.ro

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.