Celebra actriță Meryem Uzerli, cele mai tandre ipostaze alături de fiicele sale Lara și Lily! Iată cât de mult îi seamănă cele două fetițe superbe!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 dec 2021, 17:36

Meryem Uzerli, o actrita talentata si apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Meryem Uzerli

Îndrăgita actriță Meryem Uzerli este o mămică fericită și împlinită de când se dedică trup și suflet celor două fetițe ale sale, Lara și Lily.

Meryem Uzerli are 38 de ani și este o mămică fericită și împlinită de când a adus pe lume și cea de-a două fetiță care le-a întregit familia și le-a adus mare bucurie. Deși este destul de discretă atunci când vine vorba de familia să, de curând, în pragul Anului Nou, Meryem Uzerli a publicat pe contul ei de socializare o imagine inedită care a topit inimile fanilor ei, care au fost surprinși să o vadă pe frumoasă actrița în cea mai tandră și gingașă ipostază, alături de superbele sale fetițe.

Celebra actrița Meryem Uzerli, cele mai tandre ipostaze alături de fiicele sale Lara și Lily!

Publicul din România a cunoscut-o pe Meryem Uzerli în serialul Suleyman Magnificul sub domnia iubirii, în care a jucat rolul Sultanei Hurrem, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în cariera sa.

Meryem Uzerli este o mămică fericită a două fetițe, Lara, în vârstă de șapte ani și Lily, care va împlini în luna ianuarie un an, care au devenit centrul universului ei.

Deși a lipsit destul de mult de pe platourile de filmare de când a rămas însărcinată cu cea de-a două fetiță, Meryem Uzerli nu se grăbește să revină deocamdată la meseria să, deoarece are de gând să mai rămână alături de fetițele sale cel puțin încă un an. Mai mult decât atât această a decis să se retragă în Berlin, acolo unde locuiesc și părinții ei. Chiar și iubitul ei, de origine american, a părăsit țară să și s-a mutat în Berlin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arata Meryem Uzerli, la noua luni de la nasterea celui de-al doilea copil! Celebra actrita de origine germana este surprinzator de supla!

Presa din Turcia a vehiculat în ultima perioada un zvon conform căruia celebra actrița s-ar află în negocieri pentru postul de jurat în cadrul unui renumit show de talente "Yetenek Sizsiniz" (versiunea turcească a emisiunii "Got Talent") însă până acum Meryem nu a confirmat nimic.

De curând, Meryem Uzerli a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini inedite în care apare alturi de cele două fiice ale sale, Lara și Lily, în jurul bradului frumos ornamentat, în casa lor din Germania.

Fanii celebrei actrițe au fost încântați de frumusețea celor două fetițe, care seamănă leit cu mama lor.

Citeste si: Meryem Uzerli, actrița care a dat viață Sultanei Hurrem în serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", este pregătită să revină pe micile ecrane, după o absența de doi ani!