Celebra actriță Pinar Deniz, mărturisiri năucitoare despre colegul ei de platou, carismaticul Kaan Urgancıoğlu! „Sigur că îl iubesc! Este foarte valoros pentru mine”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2022, 13:54
Pinar Deniz și Kaan Urgancıoğlu Foto(4)

Pinar Deniz și Kaan Urgancıoğlu, doi actori talentati si apreciati in Turcia

Sursa: Instagram Pinar Deniz

Pinar Deniz este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia. Iată ce declarații uluitoare a făcut despre colegul ei Kaan Urgancıoğlu.

Pinar Deniz se află în lumina reflectoarelor de aproape zece ani, însă a reușit chiar de la primele sale apariții pe micile ecrane să cucerească iremediabil publicul datorită talentului ei uluitor dar și a carismei și a frumuseții sale răpitoare. Dincolo de profesie, superbă Pinar Deniz nu s-a bucurat de același pare succes și în viață personală. La începutul anului, celebra actrița s-a despărțit de iubitul ei, iar la scurt timp presă turcă a speculat faptul că ar există ceva mai mult decât o prietenie între ea și actualul ei partener de platou din producția în care joacă împreună.

Iată însă ce declarații năucitoare a făcut Pinar Deniz despre acest subiect delicat.

Celebra actrița Pinar Deniz, mărturisiri năucitoare despre carismaticul Kaan Urgancıoğlu

Frumoasă că o primăvară, după cum sugerează și prenumele ei, Pinar Deniz, a ajuns să fie etichetată astăzi drept una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Telespectatorii din Turcia o pot urmări în prezent în producția Yargi, în care această a jucat alături de celebrul actor Kaan Urgancioglu.

Publicul din România a cunoscut-o pe talentata actrița Pinar Deniz încă din anul 2018 când a făcut parte din distribuția serialului Patria mea ești tu, în care a jucat alături de marii actori Berguzar Korel și Halit Ergenc.
După încheierea filmărilor pentru serialul Patria mea ești tu, Pinar Deniz a fost cooptată într-un alt proiect de amploare în care a primit chiar rolul principal, producția Yargi, în care tânăra actrița a jucat alături celebrul actor Kaan Urgancioglu, pe care publicul din România îl cunoaște din serialul Dragoste infinită.

Citeste si: Ea este cea mai stilată actriță a anului în Turcia! Iată cum a strălucit superba actriță pe covorul roșu în cadrul unei Gale importante!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dincolo de succesul în carieră, Pinar Deniz a trecut prin multe dezamăgiri în viață personală.

După câteva eșecuri, superbă actrița părea că își întâlnise marea iu iubire, alături de carismaticul actor Yiğit Kirazc. Însă după câteva luni de relație, cei doi actori au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste și să meargă fiecare pe drumul lui. La scurtă vreme presă din Turcia a lansat zvonul conformă căruia frumoasă Pinar Deniz ar avea sentimente pentru colegul ei de platou, Kaan Urgancioglu și acesta ar fi fost și motivul despărțirii ei de Yiğit Kirazc.

De curând, Pinar Deniz a participat la Festivalul de la Cannes, iar la revenirea în Istanbul, actrița a făcut câteva declarații inedite jurnaliștilor. Potrivit viatacuaromadecafea.com, Pinar Deniz a declarat pe de o parte că a fost o experiență fascinantă participarea la grandiosul festival de film, iar pe de altă parte, întrebată fiind de ce colegul ei Kaan Urgancioglu i-a transmis un emoticon în formă de inimioară în dreptul imaginii postate de ea pe contul ei de socializare, actrița a mărturisit că este ceva normal deoarece țin foarte mult unul la altul.

„Este normal. E partenerul, prietenul, sprijinul meu. Dacă va merge și el, voi pune și eu emoticon cu inimioară. Chiar i-aș scrie TE IUBESC. Sigur că îl iubesc. Lucrăm de trei ani împreună. Îi iubesc omenia, îl iubesc că actor, de aceea, Kaan este foarte valoros pentru mine”, a spus Pinar Deniz.

Citeste si: Pinar Deniz si Miray Daner, surorile Yildiz si Hilal, din “Patria mea esti tu!”, s-au palmuit! “Ne-am inrosit ca racii”