Celebra actrița Vahide Perçin, din producția Mă numesc Zuleyha s-a implicat prompt în ampla campanie de ajutorare a sinistraților, după devastatoarele cutremure din Turcia! Cum a fost surprinsă îndrăgita actriță!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2023, 10:52

Marea actriță Vahide Perçin, din serialul Mă numesc Zuleyha, surprinsă în mijlocul acțiunilor ample de ajutorare a sinistraților, după teribilele cutremure din Turcia! Iată cum a fost fotografiată celebra actriță!

Vahide Perçin este considerată o actrița emblematică pentru cinematografia din Turcia, datorită rolurilor sale jucate magistral în multe producții de excepție, de-a lungul celor trei decenii de carieră strălucită. În toate aparițiile sale, îndrăgită actrița s-a remarcat prin talentul ei desăvârșit, o carismă aparte și o pasiune uriașă pentru profesie.
Publicul din România a cunoscut-o pe celebra actrița încă din anul 2012, în distribuția serialului Feriha, apoi în producția Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în anul 2014 și apoi Vahide a revenit la Kanal D, în serialul Mă numesc Zuleyha, în rolul Hunkar, care de asemenea i-a adus

un succes răsunător.

Celebra actrița Vahide Perçin, din serialul Mă numesc Zuleyha s-a implicat prompt în amplă campanie de ajutorare a sinistraților

Deși are 57 de ani și s-a confruntat cu multe dificultăți pe plan personal, Vahide Perçin a găsit mereu puterea interioară de a se ridică și de a merge mai departe cu aceeași ambiție și determinare și de a-și continuă carieră și de a avea grijă de familia ei.

În anul 2011, renumită actrița a fost diagnosticată cu o formă gravă de cancer mamar și atunci viață ei a devenit un calvar deoarece a fost nevoită să lupte din răsputeri cu teribilă afecțiune. După doi ani de chinuri cumplite și intervenții chirugicale, Vahide a reușit să învingă cumplita boală și a recurs încă o perioada la terapii de recuperare. În anul 2013, actrița a decis să divorțeze de actorul Altan Gordum, iar fiica lor Alize i-a rămas alături mamei sale.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

După încheierea filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha, în anul 2020, actrița Vahide Perçin s-a retras din lumina reflectoarelor pentru o perioada de doi ani, iar anul trecut a revenit în forță pe platourile de filmare, în distribuția serialului Hakime Hanım, în care joacă rolul principal al unei judecătoare aprige, o femeie puternică.

De curând, celebra actrița a fost profund impresionată de drama prin care trece populația din zona afectată de cele două cutremure devastatoare și a decis fără să stea pe gânduri să sară în ajutorul sinistraților. Potrivit jurnalistei Birsen Altuntas, celebra actrița Vahide Perçin a mers la Centrul de Ajutor Yenikapı, unde au fost pregătite ieri camioanele pe care Municipalitatea Metropolitană din Istanbul, care a trimis materiale de ajutor în zona afectată grav de cutremure.

Actrița a participat la activitatea de caritate alături de colegii săi de breaslă, Mustafa Uğurlu și Ercan Kesal.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.