Celebra Aliye Uzunatağan din noul serial „O dragoste”, considerată o legendă a cinematografiei turcești! Iată câți ani are îndrăgita actriță și cum a fost surprinsă recent, în afara platourilor de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 apr 2024, 18:32
video Foto(4)

Cine este și câți ani are Aliye Uzunatağan, care dă viață personajului Sönmez în noul serial „O dragoste”! Renumita actriță face parte din generația de aur a cinematografiei turcești! Iată cum arată aceasta fără machiaj, când nu se află în lumina reflectoarelor!

Noul serial „O dragoste”, care va începe la Kanal D, în această seară, de la ora 20:00 și va fi difuzat de luni până vineri, va aduce în atenția telespectatorilor o pleiadă de actori celebri și apreciați din Turcia, ce vor fascina cu talentul lor dar și cu o carismă captivantă de-a lungul episoadelor. Din distribuția producției face parte și marea și renumita actriță Aliye Uzunatağan, considerată o legendă vie a cinematografiei turcești, care în ciuda venerabilei sale vârste de 72 de ani încânta în continuare publicul larg în noi seriale de excepție.

Renumita actriță Aliye Uzunatağan, face parte din generația de aur a cinematografiei turcești

Aliye Uzunatağan s-a născut în anul 1951 în Çanakkale, unde a copilărit și a studiat până la vârsta majoratului, după care a plecat in Istanbul pentru a-și continua studiile în domeniul actoriei așa cum își dorise încă din perioada adolescenței. În anul 1969, Aliye s-a înscris la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes, patru ani mai târziu.

Dornică să capete experiența cât mai rapid, aceasta a debutat pe platourile de filmare când încă se află pe băncile facultății, însă a dovedit un talent nativ și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Astfel în anul 1969, Aliye a fost cooptată să joace în serialul Sen Bir Meleksin, care a însemnat și primul pas către cariera de succes de astăzi. Au urmat zeci de roluri interpretate magistral atât în seriale de televiziune, cât și în filme artistice de anvergură, care i-au adus mari reușite pe plan profesional și notorietate în Turcia și în străinătate.

Citește și: Așteptarea a luat sfârșit! “O dragoste”, noul serial care va cuceri publicul din România, are premiera astăzi, de la 20:00, la Kanal D

Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte îndrăgita Aliye Uzunatağan este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Sonmez, care de asemenea i-a adus un succes răsunător.

Telespectatorii din România o vor cunoaște tocmai în acest rol și o vor putea urmări în plină acțiune pe micile ecrane începând din această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Cine este și câți ani are Sibel Taşçıoğlu, care va da viață personajului Pembe Unal în serialul „O dragoste”

Dincolo de activitatea intensă de pe platourile de filmare, Aliye Uzunatağan este mamă și bunică iubitoare și protectoare și adoră să își petreacă timpul liber alături de familia ei mare și unită. De curând, celebra actriță a publicat pe contul ei de socializare o imagine de senzație, în care și-a făcut apariția alături de cele mai dragi persoane din viața sa.