Celebra artistă Holy Molly, dezvăluiri sincere din culisele vieții sale! „Atunci nu știam că acestea sunt semne de depresie”

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 iun 2023, 04:55

Holy Molly este artista care a făcut senzație cu vocea ei încă de la primele sale piese lansate pe piața muzicală. Iată ce dezvăluiri a făcut la Duet cu Alexandra, pe canalul de Youtube, theXclusive.

Holy Molly, artista în vârstă de doar 26 de ani, a cucerit publicul cu vocea ei uluitoare încă de la primele sale piese lansate. Anul acesta proiectele sale au avut un succes răsunător și artista a devenit din ce în ce mai ascultată atât pe YouTube cât și la radio.

Cea mai mare reușită de până acum este cea cu piesa Plouă, hitul pe care l-a realizat alături de Tată Vlad de la B.U.G.

Mafia și care a făcut furori peste tot, ajungând la 21 de milioane de vizualizări în doar șase luni. Dincolo de talentul ei uriaș, Holy Molly este o tânără extrem de sensibilă, care până acum nu a dezvăluit aspecte din viață ei personală, dorindu-și enorm să se afirme doar prin succesele sale profesionale.

Holy Molly, dezvăluiri sincere din culisele vieții sale! „Atunci nu știam că acestea sunt semne de depresie”

În spatele succesului de care se bucură Holy Molly se află zeci de ore de muncă asiduă în studio, repetiții și frământări. Invitată în cadrul emisiunii Duet cu Alexandra, de pe canalul de Youtube, theXclusive, tânăra artista a dezvăluit că este mereu foarte critică în ceea ce privește apariția ei pe scenă și cu ea însăși și întotdeauna și-a dorit să realizeze din ce în ce mai mult în carieră ei.

De asemenea, Holy Molly a mărturisit și faptul că s-a confruntat cu depresia și că cea mai de succes piesă a ei a fost lansată tocmai în acea perioada dificilă a vieții sale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Am îmbrățișat emoțiile, înainte mă detestăm cumva că simt emoții și că nu m-am obișnuit cu treaba asta și acum îmi dau seama că nu ai cum să transmiți emoție dacă nu o simți.

Cred că frică e să nu mă autosabotez(...) Eram foarte orgolioasă înainte și actoria mi-a arătat că nu contez atât de tare, contează dorința și echipa cel mai mult. Pentru mine aceea a fost lecția cea mai mare.(...) M-am apucat de câteva luni și de terapie(...) Spre exemplu, piesă Menage a trois a fost scrisă după ce au eu am dormit un an. Atunci nu știam că acestea sunt semne de depresie.
Mâncam foarte puțîn, nu eram bine deloc. Eram singură în casă și mi-a venit în cap linia de la piesă asta"
, a declarat Holy Molly.

Citeste si: Holy Molly a povestit la “Dimineața cu noi” prin ce aventuri a trecut până la filmarea celui mai recent videoclip în care poate fi urmărită

Citeste si: Paulina, destăinuiri sincere despre momentele grele din viața ei: „Sufăr de depresie”