Celebra Asli Enver, eroina serialului Mireasa din Istanbul, se pregătește de pasul cel mare! Frumoasa actriță a făcut cunoștință cu mama logodnicului ei, Önder Öztarhan

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 apr 2022, 19:09
asli enver Foto(4)

Asli Enver, o actrita completa 

Sursa: Instagram Asli Enver

Îndrăgita actriță Asli Enver trăiește cea mai frumoasa perioada din viața sa, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Asli Enver are 37 de ani și aproape două decenii de activitate pe platourile de filmare, numărându-se printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale Turciei. Deși părea că nu mai crede în dragostea adevărată, de câteva luni Asli Enver trăiește o intensă poveste de iubire alături de un celebru om de afaceri și mai mult decât atât cei doi îndrăgostiți se gândesc deja la cel mai important pas, căsătoria!

Celebra Asli Enver, eroina serialului Mireasa din Istanbul, se pregătește de pasul de mare

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasa și talentata actrița Asli Enver încă din anul 2008, când a interpretat rolul principal în serialul Cu capul în nori, difuzat la Kanal D, iar apoi a reapărut pe micile ecrane în serialul Mireasă din Istanbul, în care de asemenea a jucat rolul principal, alături de celebrul actor Ozcan Deniz.

Deși a mai fost căsătorită cu ani în urmă și a ajuns să divorțeze după doar trei ani de căsnicie, Asli Enver a luat-o de la capăt mai puternică și a continuat să își caute marea dragoste. Actrița s-a căsătorit în anul 2012, cu îndrăgitul actor Birkan Sokullu, iar în anul 2015 au decis să pune capăt mariajului lor din cauza unor neînțelegeri apărute.

Citeste si: Seară magică pentru celebra Asli Enver! Iată cum a fost surprinsă alături de carismaticul actor Kaan Urgancıoğlu, la avanpremiera filmului în care au jucat împreună!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Asli Enver și-a deschis ulterior sufletul și s-a îndrăgostit de actorul și cântărețul Murat Boz, însă după câțiva ani au ajuns la despărțire. După acest eșec cumplit, care i-a adus mare suferință și dezamăgire, Asli s-a dedicat mult carierei sale. Spre sfârșitul anului trecut, superbă actrița l-a cunoscut pe renumitul afacerist turc, Önder Öztarhan, care a declarat în presă că a fost dragoste la prima vedere. Cei doi îndrăgostiți au petrecut împreună Revelionul, iar în urmă cu luna februarie s-au logodit și se gândesc serios la marele pas, căsătoria.

De curând, presa din Turcia a lansat vestea că celebra actrița Asli Enver a făcut cunoștință cu părinții logdnicului ei, iar mama acestuia a plăcut-o enorm. Totul s-a petrecut recent, în cadrul unei cine la un restaurant exclusivist din Istanbul, acolo unde afaceristul a adus-o și pe mama lui pentu a o cunoaște pe Asli.

"Totul este bine.

Relația noastră merge foarte bine, după cum puteți vedea(...) Am întâlnit-o pe mama lui Önder! El îmi cunoaște deja familia!", a spus Asli Enver, potrivit gecce.com

Citeste si: Renumita Asli Enver, eroina serialului Mireasa din Istanbul, cerută în căsătorie! Iată cine este bărbatul care a cucerit-o și când va fi nunta!