Celebra Asli Enver iubește din nou! Iată cine este carismaticul bărbat care i-a furat inima frumoasei actrițe, la scurt timp de la despărțirea de renumitul om de afaceri Önder Öztarhan!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 aug 2022, 22:49
video Foto(4)

Asli Enver se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Cu aproape două decenii de experiență pe platourile de filmare, Asli Enver a reușit să cucerească publicul cu talentul ei uriaș și cu frumusețea ei naturală și la cei 37 de ani se menține în topul celor mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Dacă pe plan profesional s-a bucurat de mari reușite ajungând pe cele mai înalte culmi ale succesului, în viață personală, Asli Enver s-a confruntat cu multe deziluzii sentimentale.

De curând, presa din Turcia a anunțat că frumoasă actrița iubește din nou și este fericită, după doar câteva luni de la despărțirea subită de un renumit om de afaceri.

Asli Enver iubește din nou! Iată cine este carismaticul bărbat care i-a furat inima frumoasei actrițe

După câteva relații eșuate, Asli Enver declara cu ceva vreme în urmă că nu mai crede în iubirea ideală.

Îndrăgită actrița pare urmărită de ghinion pe plan personal. În urmă cu doar câteva luni, Alsi fusese surprinsă luând cină alături de iubitul ei de atunci, un renumit om de afaceri, Önder Öztarhan și de mama acestuia, semn că deja relația lor devenise serioasă și se îndrepta cu pași repezi către căsătorie. Însă destinul avea să le arate o cu totul altă cale, astfel că cei doi au decis să pună capăt relației lor.

Citeste si: Cine sunt actorii turci care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare! Unele cupluri au ajuns la căsătorie iar pentru altele flacăra iubirii s-a stins rapid!

„Timpul, prieteni. Timpul contează. Nu am reușit să ne acordăm timp unul altuia”, spunea în luna mai Aslı Enver după despărțirea de omul de afaceri Önder Öztarhan, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Celebra actriță a trecut printr-o perioada dificilă, însă când credea că nu își va mai întâlni marea dragoste, această s-a îndrăgostit din nou și zâmbetul superb i-a revenit pe chip. Presă turcă a anunțat de curând că frumoasă Asli Enver iubește din nou și este iubita. Se pare că este vorba despre Berkin Gökbudak, directorul diviziei de management- Oncologie – Hematologie și Boli metabolice rare- JANSSEN, pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și formează un cuplu de câteva săptămâni.

Citeste si: Renumita Asli Enver, eroina serialului Mireasa din Istanbul, cerută în căsătorie! Iată cine este bărbatul care a cucerit-o și când va fi nunta!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.