Celebra Asli Enver iubeste din nou! Iata cine este seducatorul actor care i-a cucerit inima frumoasei Asli, la doar cinci luni de la despartirea definitiva de artistul Murat Boz!

Author: D.I.
Actualizat: 20 feb 2020, 14:41
Foto(8)

Asli Enver a avut o relatie cu nabadai alaturi de celebrul cantaret Murat Boz. Dupa multe impacari si despartiri cei doi au decis sa puna capat definitiv relatiei lor.

Asli Enver si Murat Boz s-au indragostit iremediabil in urma cu aproape trei ani si au avut o relatie cu nabadai.

Desi in vara anului trecut, Asli Enver si Murat Boz se impacasera dupa o despartire de cateva luni. Asli si Murat au inceput sa se intalneasca din nou, initial in grupul de prieteni, pentru ca mai apoi sa inceapa sa iasa doar impreuna. Se

pare ca planurile celor apropiati au functionat, iar Asli si Murat formau din nou un cuplu de invidiat.

Mai mult decat atat, Asli Enver si Murat Boz au participat la nunta fratelui actriței, Akin Enver. Acesta s-a căsătorit cu Isabel Barriga, originara din Mexic, acolo unde au si ales sa locuiasca impreuna cu fiica lor, Liya Enver Barriga. Marele eveniment a reunit intreaga familie Enver dar si multi prieteni de familie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Presa turca deja anticipa faptul ca cei doi ar urma chiar sa se casatoreasca in curand.
Insa minunea nu a durat prea mult timp, deoarece spre finalul anului trecut cei doi indragostiti s-au certat din nou si au decis sa se desparta, definitiv de aceasta data.

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", aparitie incredibila! Iata cum arata celebrul actor pe vremea cand a fost tuns zero! Fanii sai au fost de-a dreptul socati!

Citeste si: Sermin din serialul "Ma numesc Zuleyha", nunta de vis cu un prosper om de afaceri din Turcia! Iata ce rochie superba de mireasa a purtat celebra actrita Sibel Taşçıoğlu, in urma cu patru ani!

La cinci luni de la despartirea de Murat Boz, frumoasa actrita Asli Enver a decis ca a venit momentul sa incerce din nou sa se gandeasca la o noua iubire si sa dea uitarii trecutul. Aceasta a fost surprinsa la intalnire cu unul dintre cei mai chipesi si seducatori actori, nimeni altul decat Uraz Kaygılaroğlu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.