Celebra Berguzar Korel revine pe platourile de filmare! Iată la ce schimbare radicală de look a recurs îndrăgita actriță pentru noul proiect

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 apr 2023, 22:43
Foto(5)

Îndrăgita Berguzar Korel revine în forță pe platourile de filmare, după o absență de patru ani! Iată din ce proiect de excepție va face parte și la ce schimbare de look a recurs celebra actriță pentru nou ei rol!

Berguzar Korel face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe ale Turciei. În aproape două decenii de activitate pe platourile de filmare, îndrăgita actriță a fascinat publicul cu multe roluri magistral interpretate și cu apariții uluitoare pe micile ecrane. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe superba Berguzar Korel încă din anul 2007, când a jucat rolul principal în serialul 1001 de nopți, alături de renumitul actor Halit Ergenç, care după doi ani i-a devenit soț și dincolo de platourile de filmare.

În ultimii patru ani, celebra actrița a trăit cele mai frumoase momente din viața ei, deoarece a mai devenit de două ori mămică și în prezent se simte cea mai împlinită femeie din lume.

Celebra Berguzar Korel revine pe platourile de filmare! Iată la ce shimbare radicală de look a recurs îndrăgită actrița pentru noul proiect

Celebrii actori Bergüzar Korel (40 de ani) și Halit Ergenç (52 de ani) s-au căsătorit în anul 2009 și de atunci formează unul dintre cele mai reușite și longevive cupluri de actori din Turcia.

În anul 2010 cei doi soți au devenit părinții unui băiețel, care poartă prenumele Ali și care le-a pecetluit la cea vreme căsnicia și le-a adus mare bucurie.

Citește și: Halit Ergenç, marcat profund de dezastrul provocat de cutremurele care au făcut prăpăd în Turcia! „Vom ieși cumva din această situație”

În 2020, cei doi actori au devenit părinți pentru a două oară, când Berguzar a adus pe lume încă un băiețel, căruia i-au ales numele Han, însă nu s-au oprit aici, deoarece un an mai târziu,

cei doi soți au anunțat în presă din Turcia că vor deveni părinți pentru a treia oară și sunt extrem de fericiți că vor avea și o fetiță, pe care au numit-o Leyla. La scurt timp după nașterea micuței Leyla, spre finalul anului 2021, Berguzar Korel și Halit Ergenc au decis să se mute în Londra, însă au subliniat faptul că vor reveni în Turcia ori de câte ori vor fi solicitați pentru un nou proiect important.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De curând, renumită jurnalistă Birsen Altuntas a anunțat pe blogul ei faptul că îndrăgită actrița Berguzar Korel se pregătește să revină pe platourile de filmare, în Turcia. Se pare că superba actriță va juca rolul principal Zeynep în filmul 10 saniye (10 secunde), o poveste impresionantă în care personajele principale sunt o mamă și o profesoară.

Producția SKY Films are un scenariu semnat de Erdi Işık, iar regizorul este Ceylan Özgün Özçelik. Iar cel de-al doilea rol principal al producției, Elif, va fi interpretat de actrița Bige Önal.

Citește și: Berguzar Korel, mesaj îngrijorător lansat în mediul online! Iată ce anume a pățit celebra actriță, in Londra, acolo unde locuiește alături de familia sa!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.