Celebra Demet Ozdemir, apariție năucitoare pe contul ei de socializare! Fanii săi au fost uluiți de nouă înfățișare a actriței! A apelat sau nu la nouă intervenție estetică?

Autor: Daniela Iliuta

Demet Ozdemir este una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.

Deși are doar 29 de ani, Demet Ozdemir a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia, datorită rolurilor magistral interpretate în seriale de succes, care i-au adus notorietate atât în țară să natală, cât și în multe alte state în care producțiile au fost difuzate.

Talentul și frumusețea să uluitoare au ajutat-o enorm pe Demet Ozdemir să își construiască pas cu pas o carieră de succes atât în actorie, cât și în dans, marile sale pasiuni, descoperite încă din adolescență.

Celebra Demet Ozdemir, apariție năucitoare pe contul ei de socializare!

Publicul din România a cunoscut-o și a îndrăgit-o rapid pe frumoasa actrița Demet Ozdemir încă din anul 2014, când a apărut în serialul În dragoste și în război, în care a jucat rolul Alya, apoi în anul 2019 această a putut fi urmărită în serialul Prizonieră destinului, în care această a jucat rolul principal Zeynep, alături de partenerul ei, celebrul actor Ibrahim Celikkol.

Deși în ultimii șase ani, Demet Ozdemir s-a dedicat trup și suflet actoriei și a lăsat pe plan secundar dansul, ori de câte ori are ocazia, această revine pe scenă alturi de trupa să de dans, formată din tineri talentați, pentru a participa la diverse evenimente.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, s-a intors la prima sa dragoste! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in sala in care a dansat ani la rand!

De curând, Demet Ozdemir și-a surprins fanii cu apariția să uluitoare, în care a afișat o nouă înfățișare. Această a publicat pe contul ei de Instagram, o imagine incredibilă, în care apărea cu buzele mult mai mari, semn că ar fi suferit recent o intervenție estetică.

Deși fanii săi au crezut inițial că celebra actria ar fi recurs la o nouă intervenție estetică, Demet Ozdemir a ținut să sublinieze la scurt timp, faptul că a fost doar o imagine filtrată astfel încât să pară că ar fi apelat la o operație estetică.

„Mi-a fost prea dor de estetică astăzi”, a spus Demet Ozdemir.

Citeste si: Celebra actrita Demet Ozdemir, protagonista serialului "Prizoniera destinului", a castigat o suma fabuloasa de bani datorita unui contract de imagine!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.