Celebra Hazal Kaya (Filiz din serialul "Povestea noastra") ar renunta la serialele turcesti care au consacrat-o, pentru a juca in productii din America Latina? Iata ce marturisiri inedite a facut talentata actrita!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(6)

Hazal Kaya este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului, in Turcia.

Hazal Kaya a devenit cunoscuta telespectatorilor din Romania cu rolurile din "Feriha" si "Iubire ascunsa", difuzate la Kanal D. In serialul "Povestea noastra", tanara impresioneaza inca o data prin naturaletea cu care isi interpreteaza partitura actoriceasca.

Hazal Kaya a castigat recent doua premii in cadrul Galei "Latino Turkish Awards 2019", premiul pentru cea mai buna actrita, pentru interpretarea personajului Filiz si premiul pentru cea mai sexy actrita.

Serialul fenomen "Povestea noastra" a fost productia de televiziune care a primit cele mai multe distinctii: Cel mai bun serial, Cel mai bun moment emotional, Cea mai buna coloana sonora,  Cel mai bun cuplu de actori in rol principal (Hazal Kaya si Burak Deniz), si premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar (Yagiz Can Konyali).

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, Hazal Kaya a fost surprinsa de obiectivele de luat vederi ale jurnalistilor in cartierul exclusivist Nisantasi din Istanbul si nu a scapat de intrebarile lor.

"M-am bucurat foarte mult pentru ca este o piata importanta pentru noi! Existam acolo si avem mare succes, iar aceasta situatie ma face foarte fericita!", a declarat actrita.

Intrebata daca ar accepta o oferta de a juca intr-un proiect din America Latina, aceasta a marturisit i-ar surade faorte mult ideea.


"De ce nu? M-as putea gandi la asa ceva!"   (sursa: ayakligazete.com, viatacuaromadecafea.com)

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.