Celebra İrem Helvacıoğlu, protagonista serialului Lacrimi la Marea Neagră, va fi mireasă! Iată cine este alesul inimii sale și când va avea loc nunta

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 oct 2024, 10:39
video Foto(4)

Îndrăgita İrem Helvacıoğlu, eroina producției Lacrimi la Marea Neagră, va îmbrăca rochia de mireasă! Iată cine este logodnicul renumitei actrițe și când va avea loc fericitul eveniment!

İrem Helvacıoğlu are 34 de ani și se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În aproape 15 ani de activitate pe platourile de filmare, această a dovedit un talent desăvârșit, o carismă aparte și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță încă din anul 2019, când a jucat în serialul Lacrimi la Marea Neagră, în care a dat viață personajului principal, Nefes, care i-a adus primul mare succes pe plan profesional.

İrem Helvacıoğlu, eroina producției Lacrimi la Marea Neagră, va îmbrăca rochia de mireasă

Deși a trecut prin câteva relații nereușite și a suferit cumplit, İrem Helvacıoğlu, nu și-a pierdut niciodată speranța că într-o zi își va întâlni sufletul pereche și se va căsători. În urmă cu doi ani, celebra actrița a pus capăt relației sale cu renumitul afacerist, Yolaç Özcan. Aceasta a trecut cu greu peste despărțire, dar și-a găsit alinare în activitățile sale profesionale cărora s-a dedicat complet.

Anul trecut İrem a fost surprinsă în compania unui nou iubit la fel de chipeș și seducător.

Citește și: İrem Helvacıoğlu, schimbare radicală de look! Iată cum arată frumoasă actrița la trei ani de la inchierea filmărilor pentru serialul Lacrimi la Marea Neagră

İrem Helvacıoğlu este o femeie foarte discretă care preferă să își țină viață personală departe de presă, însă de această dată tânăra actriță a publicat câteva imagini de senzație în care și-a făcut apariția în compania noului ei partener, Ural Kaspar, proprietarul unui celebru

restaurant din Istanbul și mai mult decât atât cei doi îndrăgostiți au anunțat că își vor uni destinele pe 28 octombrie 2024.

„Din ce în ce mai multă afecțiune, dragoste, distracție și multe alte lucruri în fiecare zi... Te iubesc atât de mult!”, i-a transmis İrem Helvacıoğlu viitorului ei soț, intr-o postare pe contul ei de Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican? "Ne-au spus să așteptăm până la vârsta de 18 ani!”

İrem Helvacıoğlu, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Născută în 1990, în Germania, İrem Helvacıoğlu și părinții săi cu origini turcești au revenit peste ani în Turcia. Pentru că a demonstrat un talent nativ uluitor, tânăra Irem a fost îndrumată de familie să studieze în domeniul actoriei, după încheierea liceului. Astfel, aceasta s-a înscris la cursurile de actorie în cadrul Teatrului Mujdat Gezen, din Istanbul, pe care le-a absolvit cu succes.

Citește și: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", aniversare cu peripetii! Iata cum a fost surprinsa in club, alaturi de prietenii sai

În anul 2010, İrem Helvacıoğlu a debutat cu un rol episodic în serialul polițist Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi și apoi a primit alte câteva roluri în producții de succes, care i-au adus notorietate, dar și admirația publicului larg.