Celebra Meryem Uzerli a întins o mâna de ajutor sinistraților din Turcia! Iată la ce gest de altruism a recurs îndrăgita actriță, deși este plecată din țară!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 apr 2023, 15:30
video Foto(5)

Meryem Uzerli este alături de sinistrații din Turcia! „Cel mai important este că oamenii să se sprijine reciproc!” Îndrăgita actriță a inițiat o campanie de ajutorare a sinistraților din zonele grav afectate de cutremurele devastatoare!

În cei cincisprezece ani de experiență pe platourile de filmare, Meryem Uzerli a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu talentul și frumusețea ei uluitoare. Superba Meryem a cucerit încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă aparte, care treptat i-au adus faima pe plan internațional și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei. Deși țară ei natală este Germania, faptul că și-a petrecut mulți ani în Turcia, țara din care provin părinții săi, a devenit patria ei de suflet, astfel că în aceste cumplite momente prin

care trec locuitorii după devastatoarele cutremure, actrița Meryem Uzerli a fost profund îndurerată și nu a putut să rămână indiferentă, ci a sărit și ea în ajutorul semenilor săi.

Celebra Meryem Uzerli a întins o mâna de ajutor sinistraților din Turcia

În urma cu doi ani, Meryem Uzerli( 39 de ani) s-a retras din lumina reflectoarelor, deoarece s-a stabilit împreună cu fiicele sale și noul iubit în Germania, alături de cele părinții săi, care locuiesc de mulți ani acolo, această a decis la începutul anului 2022 să revină în forță pe platourile

de filmare, după ce a acceptat să joace într-un nou proiect în Turcia. Meryem a făcut parte din distribuția serialului Ru, ce va fi difuzat pe platforma Disney Plus anul acesta.

Citește și: Momente emoționante în familia lui Meryem Uzerly, frumoasa interpretă a Sultanei Hurrem! Ce a împărtășit actrița celor care-i urmăresc activitatea

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă nu se afla în Turcia în momentul producerii celor două cumplite cutremure, Meryem Uzerli a întins o mână de ajutor fără să stea pe gânduri pentru semenii săi. Potrivit viatacuaromadecafea.com, îndrăgita actriță se află în Dubai unde a participat la evenimentul TIME 100 Awards, acolo unde au fost prezente și vedete de la Hollywood. Cu această ocazie, Meryem a demarat o campanie de ajutorare a sinistraților care se află la grea încercare în urmă celor două cutremure devastatoare din Turcia.


De asemenea celebra actriță a făcut donații către UNICEF și AHBAP. Și totodată a lansat un apel pentru ca fiecare să sprijine atât cât poate.

„Toți cei implicați în această tragedie uriașă! Vă rugăm să susțineți de oriunde puteți cu tot ce aveți... în acele zile și întotdeauna CEL MAI IMPORTANT este că oamenii să se sprijine reciproc!”, a scris

actrița Meryem Uzerli pe contul ei de socializare.

Citește și: Celebra Meryem Uzerli, primele declarații despre o posibilă căsătorie! „Dragostea contează, așa cum contează și viața" Are sau nu de gând frumoasa actriță să se mărite cu tatăl fiicei sale?