Celebra Meryem Uzerli, apariție uluitoare în mediul online, după cea mai recentă intervenție estetică la nivelul feței! Iată cum arată în prezent îndrăgita actriță

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 apr 2023, 15:58

Meryem Uzerli a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței! Actrița a publicat o imagine uluitoare chiar la scurt timp după operație și nu s-a sfiit să le arate fanilor ei cum arată!

Meryem Uzerli face parte din categoria celor mai talentate și frumoase actrițe ale Turciei. Aceasta a devenit celebra datorită rolului jucat magistral în producția istorică Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a dat viață Sultanei Hurrem. Superba actriță a acumulat peste zece ani de experiență în domeniul actoriei, reușind să fascineze atât publicul din Turcia cât și pe cel din străinătate cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă deosebită.

De când s-a născut cea de-a două ei fiica, Lily, celebra actrița a decis să se stabilească în Germania, alături de părinții săi, pentru a se dedică familiei. De curând, Meryem a publicat pe contul ei de Instagram o imagine inedită în care apărea destul de schimbată la nivelul fetei, semn că a mai trecut printr-o intervenție estetică.

Celebra Meryem Uzerli, apariție uluitoare în mediul online, după cea mai recentă intervenție estetică la nivelul feței

Meryem Uzerli s-a născut în anul 1983 în Kassel, în Germania, acolo unde a crescut și a studiat, însă peste ani a decis să revină în Turcia, țara natală a tatălui ei, pentru a juca în serialele și filmele realizate de renumitele case de producție din Istanbul, după ce își făcuse deja debutul și devenise celebra în cinematografia nemțească. Cel mai are succes l-a avut rolul principal jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a dat viață Sultanei Hurrem, care i-a adus notorietate și pe plan internațional.

Citește și: Celebra Meryem Uzerli a întins o mâna de ajutor sinistraților din Turcia! Iată la ce gest de altruism a recurs îndrăgita actriță, deși este plecată din țară!

Dincolo de platourile de filmare, actrița Meryem Uzerli este o mamă fericită și împlinită deoarece are două fetițe minunate, Lara și Lily, pe care le adoră. Iar de câțiva ani trăiește și o frumoasă poveste de dragoste cu tatăl celei de-a două fetițe, și locuiesc împreună în Germania.

După nașterea micuței Lily, celebra Meryem Uzerli a hotărât să se stabilească împreună cu fiicele sale și cu iubitul ei în Berlin, acolo unde locuiesc și părinții ei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De curând, renumita actriță a publicat pe contul ei de socializare o imagine care i-a uluit pe fanii săi, deoarece și-a făcut apariția la scurt timp după ce a trecut printr-o nouă intervenție estetică și nu s-a sfiit să se expună deși încă nu își revenise complet.

Părerile și comentariile lansate de fani în mediul virtual au fost împărțite, pe de o parte unii i-au adus critici aspre, iar pe de altă parte alții au complimentat-o.

Citește și: Momente emoționante în familia lui Meryem Uzerly, frumoasa interpretă a Sultanei Hurrem! Ce a împărtășit actrița celor care-i urmăresc activitatea

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.