Celebra Meryem Uzerli, primele declarații despre o posibilă căsătorie! „Dragostea contează, așa cum contează și viața" Are sau nu de gând frumoasa actriță să se mărite cu tatăl fiicei sale?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mar 2023, 06:05
Meryem Uzerli Foto(4)

Meryem Uzerli, o actrița admirata si apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Meryem Uzerli

De curând Meryem Uzerli a anunțat că va reveni în forță pe micile ecrane după o absență îndelungată.

Cu peste zece ani de experiență pe platourile de filmare, Meryem Uzerli a reușit să fascineze publicul din Turcia și din străinătate cu talentul și frumusețea ei răpitoare. Îndrăgita Meryem a cucerit încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în seriale de excepție care i-au adus mari succese și au propulsat-o rapid printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei.

Deși în ultimii doi ani s-a retras din lumina reflectoarelor, stabilindu-se în Germania, pentru a se dedică creșterii celei de-a două fiice, Meryem Uzerli a decis la începutul acestui an să revină în forță pe

platourile de filmare, după ce a acceptat o propunere de a juca într-un nou proiect ce se anunță unul promițător. De curând, celebra actrița a făcut și câteva declarații neașteptate despre o posibilă căsătorie.

Celebra Meryem Uzerli, primele declarații despre o posibilă căsătorie

Frumoasa actrița Meryem Uzerli are 38 de ani și dincolo de carieră ei fulminantă în domeniul actoriei, această este și o mămică fericită și împlinită, deoarece are două fetițe superbe pe care le adoră și le consideră centrul universului ei și motivația de a merge mai departe.

După multe eșecuri în viață sentimentală, Meryem Uzerli pare că și-a întâlnit marea dragoste, bărbatul misterios despre care această a evitat să vorbească în presă, este tatăl celei de-a două fetițe, Lily. Anul trecut presă din Turcia scria că celebra actrița a decis să se mute definitiv împreună cu fetițele sale în Germania, alături de părinții ei, iar la scurt timp și iubitul ei a hotărât să le urmeze.

Citeste si: Meryem Uzerli, actrița care a dat viață Sultanei Hurrem în serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", este pregătită să revină pe micile ecrane, după o absența de doi ani!

Anul trecut îndrăgită Meryem Uzerli și-a anunțat fanii că va reveni pe platourile de filmare cu un rol principal într-o producție ce va fi difuzată ape platforma Disney Plus.

În serialul care se va intitula „RU”, Meryem Uzerli îl va avea că partener de platou, pe Merț Yazıcıoğlu, unul dintre cei mai frumoși și talentați actori ai momentului din Turcia. Potrivit viatacuaromadecafea.com, filmările vor începe undeva în vara și vor dura circa patru luni.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După ce a fost prezența la Festivalul de Film de la Cannes, Meryem Uzerli a revenit la Istanbul pentru a participa și în cadrul unui eveniment al brandului de bijuterii a cărui imagine o reprezintă. Iar jurnaliștii nu au ezitat să o chestioneze și despre viață personală. Întrebată de reporteri ce părere are despre dragoste și căsătorie, actrița a răspuns:

„Sigur că dragostea contează, așa cum contează și viața.

Suntem în viață, suntem fericiți și vă iubesc foarte mult. Dacă, într-o bună zi voi simți, sigur mă voi căsători. Vă pup mult pe toți.", a răspuns Meryem Uzerli, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Celebra Meryem Uzerli, surprinsă alături de familia sa în Dubai! Iată cum și-a făcut apariția frumoasa actriță la piscină!