Celebra Nurgül Yeşilçay, apariție uluitoare pe covorul roșu, în Uzbekistan, la Festivalul Internațional de Film „Perla Drumului Mătăsii”! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2022, 22:18
video Foto(5)

Nurgül Yeşilçay este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale Turciei!

Nurgül Yeşilçay are 45 de ani însă cu toate acestea celebra actrița continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale uluitoare pe micile ecrane. În cei peste douăzeci de ani de activitate în domeniul actoriei, Nurgül Yeşilçay a captivați publicul din Turcia și din străinătate cu talentul ei uriaș și cu frumusețea ei răpitoare. De curând, superba actriță a publicat câteva imagini de senzație din Uzbekistan, acolo unde participa la Festivalul Internațional de Film „Perla Drumului Mătăsii”.

Celebra Nurgül Yeşilçay, apariție uluitoare pe covorul roșu, în Uzbekistan, la Festivalul Internațional de Film „Perla Drumului Mătăsii”

Publicul din România a cunoscut-o pe celebra actrița Nurgül Yeşilçay încă din anul 2014, când a jucat în serialul Dragoste și pedeapsa, unde l-a avut partener pe celebrul Murat Yildirim, apoi aceasta a revenit pe micile ecrane în producția Furtună pe Bosfor în 2015, apoi în serialul Kosem în anul 2017 și în cele din urmă în serialul Gulperi, în anul 2019.

Citeste si: Celebra actriță Nurgül Yeşilçay, prima apariție publică după ce a trecut printr-un grav accident, pe platourile de filmare! "Am supravieţuit unui mare accident"

În anul 2021 Nurgül Yeşilçay a fost cooptată să joace în primul ei serial polițist, Son Nefesime Kadar (Până la ultima respirație). Noul rol a însemnat o mare provocare, deoarece a fost vorba despre un scenariu dificil și o activitate solicitantă în timpul filmărilor.

La începutul acestui an, Nurgul a trecut prin clipe teribile pe platourile de filmare deoarece a suferit un accident cumplit de mașina chiar în timp ce filma. Celebra actriță s-a speriat teribil și a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind internată câteva zile în spital. După câteva săptămâni de repaus, Nurgul a revenit pe platourile de filmare reluându-și activitatea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, celebra actriță a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini uluitoare pentru a le împărtăși fanilor ei că se află în Uzbekistan, la Festivalul Internațional de Film „Perla Drumului Mătăsii”. Îndrăgită actrița și-a făcut apariția într-o superbă rochie lungă, de seară, de culoare roz, vaporoasă, care i-a pus în valoare silueta perfectă la cei 45 de ani.

Citeste si: Nurgül Yeşilçay renunţă la actorie? Iată ce declarații halucinante a făcut celebra actriță! Ce are de gând să facă în viitorul apropiat?

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.