Celebra Pinar Deniz este în doliu! Actrița trece prin momente dureroase după ce a pierdut unul dintre cei mai dragi membri ai familiei sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2023, 12:50
video Foto(4)

Îndrăgita actriță Pinar Deniz trece prin clipe extrem de dificile deoarece a pierdut o persoană importantă din familia sa.

Pinar Deniz are doar 29 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale captivante. Publicul din România a cunoscut-o pe superbă actrița încă din anul 2018, când a jucat în serialul Patria mea ești tu, în care a dat viață personajului Yildiz, alături de marii actori Berguzar Korel și Halit Ergenc.

De curând, frumoasă Pinar Deniz a trecut prin cea mai dureroasă zi deoarece a pierdut un membru drag al familiei sale.

Celebra Pinar Deniz este în doliu! Actrița trece prin momente dureroase după ce a pierdut unul dintre cei mai dragi membri ai familiei sale

Pinar Deniz s-a născut în anul 1993, în orașul Adana, unde a crescut și a studiat. Deși a visat încă din copilărie să devină actrița, peste ani, după absolvirea liceului, Pinar a decis să se înscrie, la îndemnul părinților săi, la Facultatea de Comunicare în cadrul Universității din

Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes. Însă treptat a realizat că nu poate să renunțe definitiv la visul ei de a deveni actrița și astfel s-a reorientat către domeniul actoriei. Această a urmat cursurile unei școli private de teatru reușind să își îndeplinească marea dorința.

Citește și: Superba Pinar Deniz și carismaticul actor Kaan Yıldırım au dat cărțile pe față și au dezvăluit ce se întâmplă între ei! Iată ce a spus fostul iubit al celebrei actrițe Hande Erçel!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurtă vreme a fost remarcată de o casă de producție importantă din Istanbul și așa a debutat pe platourile de filmare ale serialului Fresh Start, în anul 2014, care i-a deschis calea spre carieră strălucită de astăzi. A urmat o perioada înfloritoare pentru tânăra actrița Pinar Deniz, care a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în diverse producții de excepție, care i-au adus mari succese.

Dincolo de platourile de filmare, Pinar Deniz este în prezent o femeie împlinită și pe plan personal, deoarece trăiește de câteva luni o frumoasă poveste de iubire, alături de renumitul actor Kaan Yildirim. Cei doi îndrăgostiți au petrecut împreună Revelionul într-o însorită destinație exotică, departe de Istanbul. Însă la întoarcerea în Turcia, celebra actrița a avut parte de o veste tragică, deoarece a fost anunțată că a murit unchiul sau, Velit Deniz, care fusese tratat pentru insuficiență cardiacă de multă vreme.

Pinar a fost devastată de cumplită informație și mai mult decât atât această și-a amânat majoritatea evenimentelor la care urmă să participe pe parcursul săptămânii.

Citește și: Pinar Deniz, apariție de senzație la Paris Fashion Week. Iată pentru ce ținută spectaculoasă a optat celebra actriță

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.