Celebrele imprimeuri de pe gentile Louis Vuitton au ajuns acum si pe autoturisme. Cum arata masina colorata mai ceva ca o geanta de lux

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:24

Nu exista doamna sau domnisoara care sa nu fi visat la o astfel de geanta.

E usor sa va dati seama ce au in comun masinile din imagini. Unele sunt de sute de mii de euro, altele ceva mai putin piperate la pret, dar toate poarta insemnele pretioase ale unei celebre case de moda franceze! Cele doua litere, "LV", parca au  fugit parca de pe posete si pantofi, pe caroserei, scaune si covorase.

Lucica Muresan este din Baia Sprie si este fericita posesoare a unei masini cu mai multe inscriptii aurii decat la Saptamana Modei de la Paris.

Doua saptamani a durat transformarea, dar Lucica spune ca a meritat asteptarea. Acum ar purta-o la brat, daca ar putea, dar deocamdata, e la mana sotului.

Lux sau kitch? Parerile sunt impartite. Maramuresanca e convinsa ca e vorba doar de invidie. Pana la urma, toate vin cu un pret, mai putin bunul gust.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

imaginile:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.