Celebrii actori Aras Bulut și Bige Önal au decis mai dea o șansă poveștii lor de dragoste! Cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță romantică în Amsterdam!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 nov 2021, 18:34
video Foto(5)

Aras Bulut İynemli și Bige Önal au decis să nu renunțe definitv la cei șase ani de relație superbă și s-au împăcat! Iată cum au fost surprinși în Amsterdam!

Doi dintre cei mai talentați și apreciați actori din Turcia, Bige Önal și Aras Bulut İynemli, au hotărât de curând să nu renunțe la cei șase ani de relație și au mai dat o șansă poveștii lor de iubire. Cei doi îndrăgostiți au plecat o lună la Amsterdam și au luat o scurtă pauză din haosul Istanbului.

Celebrii actori Aras Bulut și Bige Önal au decis mai dea o șansă poveștii lor de dragoste!

Potrivit presei din Turcia, Aras Bulut İynemli și Bige Önal se despărțiseră în septembrie anul acesta și s-au împăcat în liniște la sfârșitul lunii octombrie. Deși au încercat să păstreze în secret împăcarea lor pentru a nu mai iscă noi subiecte, presă a descoperit împăcarea dar și faptul că cei doi au plecat într-o vacanță romantică în Amsterdam.

Citeste si: Topul celor mai buni actori ai momentului in Turcia! Iata in ce seriale joaca acestia si care dintre ei este cel mai adulat de public

Aras și Bige au zburat la Amsterdam la începutul lunii noiembrie, deoarece și-au dorit să rămână un timp singuri pentru a lămuri despre problemele dintre ei. Aceștia au postat imagini pe conturile lor de socializare arătând tuturor că vizitează galerii de artă și multe locuri superbe din Amsterdam și par mai fericiți că oricând.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aras Bulut İynemli și Bige Önal s-au despărțit după ce și-au petrecut împreună vacanța de vară. Bige Önal, care nu a încheiat un acord de serie pentru noul sezon, a jucat un rol în filmul lui Tufan Taştan „Sen Ben Lenin”, care va fi lansat pe 26 noiembrie.
Aras Bulut Iynemli numără zilele pentru a apărea pe platoul filmului în care îl va interpreta pe Mustafa Kemal Atâtürk.

Cei doi, care se vor întoarce la Istanbul la sfârșitul lunii, se vor concentra pe muncă lor după o pauză de 1 lună la Amsterdam.

Citeste si: Care sunt cele mai apreciate seriale turcesti conform site-ului imdb.com? Unele dintre ele sunt difuzate si la Kanal D

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.