Celebrii actori Berguzar Korel și Halit Ergenc, în culmea fericirii! Astazi a venit pe lume fetiță lor Leyla!

Autor: Daniela Iliuta

Berguzar Korel si Halit Ergenc, de trei ori parinti!

Sursa: gecce.com.tr

Berguzar Korel a devenit mama pentru a treia oară și este în culmea fericirii alături de soțul ei și de ceilalți doi băieți!

Indragitii actori Berguzar Korel și Halit Ergenc au așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a micuței Leyla, cel de-al treilea copil al familiei. Cei doi își doreau de mulți ani să devină părinți de fetiță și divinitatea le-a îndeplinit marele vis, la scurt timp după nașterea celui de-al doilea băiețel, Han.

Celebrii actori Berguzar Korel și Halit Ergenc au devenit părinți pentru a treia oară! Micuța Leyla a venit pe lume astăzi!

Berguzar Korel și Halit Ergenc s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului 1001 de nopți, în anul 2006. Producția s-a filmat între 2006 și 2009, timp în care cei doi actori, personaje principale, s-au îndrăgostit iremdiabil și au devenit un cuplu și dincolo de scenariu. Iar în anul 2009 aceștia au decis să își unească destinele și să devină soț și soție. Fericitul eveniment s-a desfășurat într-un cadru de poveste, în prezența multor invitați de seama, rude, prieteni și colegi de breaslă.

Citeste si: Berguzar Korel, aparitie uluitoare la petrecerea Baby Shower! Cum arata celebra actrita cu doar cateva zile inainte de a aduce pe lume cel de-al treilea copil!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La doar un an după căsătorie, a venit pe lume primul lor fiu, Ali, care le-a pecetluit căsnicia și i-a unit pentru totdeauna. Deși și-au dorit enorm să mai aibă copii, activitățile profesionale le-au dat planurile peste cap.

După marele succes înregistrat în perioada difuzării serialului Patria mea ești tu, Berguzar Korel și Halit Ergenc au decis că e momentul să se dedice și vieții lor de familie.

Astfel, în anul 2020 a venit pe lume cel de-al doilea lor fiu, căruia i-au pus numele Han. Iar la finalul anului trecut, celebra actrița Berguzar Korel și-a anunțat fanii în mediul virtual că va deveni mămică pentru a treia oară. Iar la scurt timp, această a transmis că este extrem de fericită că vor avea și o fetiță, pe care și-o doreau de mult timp, ce va purta numele Leyla.

Presă din Turcia a anunțat astăzi, 3 noiembrie, că a venit pe lume micuța Leyla, cel de-al treilea copilaș al actorilor Berguzar Korel și Halit Ergenc. Potrivit gecce.com, mama Berguzar Korel și fiica se simt bine. Micuța Leyla s-a născut complet sănătoasă în cadrul unei clinici private. Iar tatăl Halit Ergenc a fost prezent în permanentă lângă soția și ulterior i-a adus la spital și pe ceilalți doi fii ai lor, Ali și Han.

Citeste si: Berguzar Korel, aniversare cu surprize! Iata ce varsta a implinit celebra actrita si cum arata la aproape opt luni de sarcina!