Celebrii palmieri care au dus faima Timisoarei in intreaga tara s-au uscat!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 08:35

Localnicii sunt revoltati ca banii s-au dus pe apa sambetei, iar domnisoarele mondene ca nu mai au unde sa-si faca selfie-uri!

Ingalbeniti si uscati- asa arata palmierii cu care primarul Timisoarei spera sa ii atraga pe turistii de la malul marii taman in celalalt colt de tara. Trecatorii se uita lung si nu le vina sa creada ochilor. Arborii exotici s-au ofilit.

La nici o luna de cand au fost amplasati in intersectiile din centrul Timisoarei, palmierii s-au ingalbenit si s-au uscat, semn ca vremea capricioasa de la noi din ultima perioada nu le prieste arborilor exotici.

Cetatenii isi dau cu parerea despre moartea arborilor exotici: fie palmierii au fost scosi prea repede din sera si i-a prins frigul, fie nu sunt ingrijiti cum trebuie. Cert este ca sunt o investitie mai putin inspirata, se plang oamenii.

Exista si cetateni optimisti care spera ca banii n-au fosta aruncati pe apa sambetei: „Sunt frumusei si nu cred ca se usuca. E o etapa.”

Controversatii arborii exotici ai primarului au rasarit al treilea an consecutiv pe principalele artere din oras la inceputul lui mai. 

In anii precedenti, unii au fost atat de entuziasmati incat s-au incumetat sa stea la bustul gol sub palmieri. De cand s-au uscat, nici umbra nu mai fac!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nimic nu prevestea dezastrul in urma cu cateva saptamani cand palmierii au fost scosi din sera dupa o iarna

lunga. Reprezentantii primariei s-au mandrit atunci cu plante mai frumoase si vizibil mai mari ca anul trecut! Domnisoarele au avut grija sa imortalizeze momentul si sa se intreaca in selfie-uri.

Incantat de achizitia care a costat zece mii de euro, primarul Timisoarei i-a pus anul trecut pe politistii locali sa pazeasca arborii exotici. Probabil ca si anul acesta agentii vor avea aceeasi misiune iesita din comun. Daca vor mai avea ce sa pazeasca!