Celebritati de covorul rosu care nu se sfiesc sa faca gesturi RUSINOASE in public! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:52

De multe ori celebritatile nu-si tin mainile acasa!

Se pipaie in vazul tuturor si cred ca nimeni nu le observa gesturile! Dar pe cine incearca sa pacaleasca?! De-a lungul timpul, multe poze au aparut cu vedetele facand miscari nesabuite! Britney Spears, fara intentia de a se ascunde vreo clipa, si-a dus mana la fundulet sa vada ce o deranjeaza! Ca o adevarata lady ce este, si-a aranjat slipul de la costumul de baie cu ambele maini!

Noi o iubim pe Penelope Cruz.
Accentul ei spaniel, amestecat cu engleza stalcita ne da pur si simplu pe spate. Insa nu ne-am fi dorit niciodata sa o vedem pe frumoasa bruneta cu mana…la dos. Aflata la o ceremonie cu staif si imbracata intr-o superba rochie rosie, Penelope pare la un moment dat deranjata de lenjeria intima de dedesubt. Pentru o clipa, uita de tot ca este la un eveniment cu pretentii si…isi rezolva problema singurica.


Pe Gerard Butler il cam mananca palma stanga! Aflat la lansarea de gala a unui film in care juca alaturi de Jennifer Aniston, Gerard n-a stiut cum sa-si tina degetele acasa! Fiind convins ca nu il vede nimeni, actorul si-a varat degetul direct in fundul lui Jen. Probabil a vrut sa ii arate cat de mult o doreste si vroia sa o faca sa zambeasca pentru poze. Mai tarziu, Gerard a dat vina pe unghiul din care s-a facut poza.
Credem si noi, doar nu era sa recunoasca ca avut asa tupeu!

O alta ipostaza in care niciun star nu si-ar dori sa fie surprins, este cu mana in orificiul nazal. Brad Pitt pare a fi un fan al scobitului in nas! Chiar daca a fost votat cel mai sexy barbat in viata, Brad cam uita de titulatura asta atunci cand iese pe strada. Si uita si de bunele maniere, bagandu-si degetele pe unde nu trebuie.
Dar daca Angelina il iubeste si asa, ce mai conteaza?!