Celebritati tradate de propria fata. Vezi cum arata vedetele cand se stramba! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:21

Uneori expresia fetei spune mai multe decat ne-am putea imagina. Totul devine si mai interesant daca tinem cont de faptul ca de cele mai multe ori acestea sunt involuntare.

Ne putem controla, dar nu foarte mult timp deoarece la un moment dat expresia fetei ne va trada. Asa cum se intampla si in cazul celebritatilor, spre bucuria paparazzilor care le pandesc si au grija sa le imortalizeze figurile ca mai apoi sa le faca publice.

 

Asadar, in imaginile de mai jos puteti vedea cele mai amuzante ipostaze in care au fost surprinse vedetele, mai exact momentele in care acestia se strambau sau pur si simplu erau mult prea expresivi, in plus puteti vedea si oameni obisnuiti in astfel de situatii.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.