Celebru cantaret de la noi, accidentat la ski!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 06:20

Turneul Fenomental pe care Vita de Vie urma sa il sustina in 31 de orase, incepand din 17 ianuarie, a fost amanat cu aproximativ o luna, deoarece solistul trupei, Adrian Despot, a suferit o fractura la mana dreapta, in timp ce se afla la schi in Bulgaria.

"Paradoxal, nu e foarte multa zapada in perioada asta a anului. Sunt multe pietre, in schimb. Am avut ghinionul sa ma intalnesc pe partie cu o piatra", a declarat Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie.

Acesta a fost transportat imediat la spital, iar medicii bulgari i-au pus diagnosticul "fractura intraarticulara", apoi l-au trimis in Romania pentru a fi supus unei interventii chirurgicale.

Drept urmare, solistul trupei Vita de Vie a fost operat pe 6 ianuarie, la Spitalul Militar din Bucuresti, de dr. Bogdan Marinescu, seful sectiei de chirurgie plastica, asistat de dr. Florin Popescu. Interventia a fost una destul de dificila si a durat doua ore.

Recuperarea partiala presupune sase saptamani cu mana imobilizata, dupa care vor urma cateva saptamani de fizioterapie. Medicii spun ca recuperarea totala se va face in aproximativ un an.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Din ce mi-au explicat doctorii, riscul era pierderea partiala a mobilitatii mainii drepte. Asta e cosmarul oricarui chitarist", a mai spus Adrian Despot.

De asemenea, acesta a mentionat ca este multumit de modul in care a fost tratat. "Am fost tratat exceptional, atat din punct de vedere clinic, cat si uman.

Am intalnit niste medici si mai ales oameni extraordinari, care, fara sa tinteasca lucrul acesta, imi vor ramane mereu in suflet", a mai declarat Despot.

 

Taguri: