CELEBRU FOTOMODEL, surprins fara machiaj la Londra. A socat pe toata lumea! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 16:20

Celebrul fotomodel de origine ceha, si-a obisnuit fanii sa arate spectaculos indiferent de varsta pe care o are.

Herzigova a fost vazuta recent in capitala Angliei fara machiaj si cu o tinuta care o caracterizeaza perfect drept o mama aflata la cel de-al treilea copil.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/fotomodel1-b20f968748b7c296edbe812044a7c429.jpgSarcina actuala poate fi resimtita pe fizicul si aspectul Evei Herzigova, iar fotomodelul nu se fereste prea mult sa ascunda acest lucru. Chiar daca era cunoscuta drept unul dintre cele mai frumoase modele ale lumii, Herzigova este mult schimbata la cei 39 de ani pe care ii are, comparativ cu felul in care arata cu ceva timp in urma.


Eva Herzigova a fost vazuta recent in centrul Londrei facand cumparaturi, insa, starea sa fizica a uimit privitorii. Herzigova a renuntat la machiajul spectaculos si tinutele care ii pun corpul in valoare si a adoptat un set de haine care nu o avantajeaza in niciun fel.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/eva1-79dedfe385494acc9e182fc067426206.jpgImbracata cu o pereche de blugi de culoare neagra si o bluza larga, modelul ceh a strabatut o serie de magazine londoneze pentru a-si cumpara cele necesare si a infatisat un aspect obosit si mult schimbat fata de ceea ce fanii Herzigovei erau obisnuiti sa vada, scrie dailymail.co.uk.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/eva2-01a96d32ec99feea7b667bc3f5914deb.jpgEva Herzigova este mama a doi copii si momentan este insarcinata cu cel de-al treilea, pe care ar urma sa il nasca la finalul acestei primaveri.  ( sursa Mediafax)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.