Celebrul actor Burak Ozcivit și colegii săi de platou au sărit în ajutorul sinistraților, după cumplitele cutremure din Turcia! Iată cum au fost surprinși celebrii actori pe teren, la scurt timp după producerea dezastrului!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2023, 10:54

Burak Ozcivit, alături de colegul lui de platou, Samet Aksoy, in noul lor proiect

Sursa: Instagram Samet Aksoy

Îndrăgitul actor Burak Ozcivit si colegii săi de platou din serialul Kuruluş: Osman au dat o mână de ajutor sinistraților după cumplitele cutremure. Iată cum au fost surprinși renumiții actori care s-au mobilizat încă de la primele ore după producerea dezastrului!

Burak Ozcivit a fascinat publicul cu rolurile sale magistral interpretate de-a lungul celor 17 ani de carieră strălucită, ajungând să fie considerat unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia. Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul actor încă din anul 2014, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul Malkoçoğlu Balı Bey, iar apoi a revenit la Kanal D, în serialul Dragoste infinită, în care a jucat alături de celebra actrița Neslihan Atagul.

Celebrul actor Burak Ozcivit și colegii săi de platou au sărit în ajutorul sinistraților, după cumplitele cutremure din Turcia

Deși la mijlocul lunii ianuarie, Burak Ozcivit și soția lui au trăit cele mai fericite momente deoarece au devenit părinți pentru a două oară, în prezent, celebrul actor empatizează cu semenii săi care trec prin grele încercări în urmă teribilelor cutremure. Îndrăgitul actor nu a rămas deloc indiferent ci a sărit să acorde și el o mâna de ajutor sinistraților.

Citește și: Burak Özçivit și Fahriye Evcen, primele declarații după ce au devenit părinți pentru a două oară! Ce au spus cei doi actori la plecarea din spital! Iată care a fost reacția lui Karan când și-a văzut frățiorul? „Ne-a surprins foarte tare și pe noi”

Pe 18 ianuarie, celebrul actor Burak Ozcivit a devenit tătic pentru a două oară și a trăit o bucurie uriașă alături de soție și de întreagă lui familie, care au așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a micuțului Kerem.

Însă marea lor bucurie a fost umbrită la începutul lunii februarie din cauza producerii devastatoarelor cutremure care au afecta grav o parte din Turcia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Celebrul actor își reluase deja activitățile pe platourile de filmare ale producției Kurulus: Osman, însă vestea cumplită despre dezastrul produs de seismele puternice a picat că un trăsnet peste întreaga echipa a serialului, iar filmările au fost amânate pentru o perioada.

La scurt timp, Burak Ozcivit și colegii săi de platou au decis să se mobilizeze și să se implice în campania amplă de ajutorare a sinistraților care au mare nevoie de susținere materială în aceste clipe extrem de grele, în care au pierdut rude dar și agoniseala de-o viață.

Îndrăgitul Burak nu a publicat încă nicio imagine în care să fi fost surprins în mijlocul evenimentelor de ajutorare, însă cu toate acestea a contribuit cu sprijin material și logistic și a ținut în permanentă legătură cu toți colegii săi de platou care au mers pe teren, chiar în

zonele grav afectate de cutremure, pentru a da o mână de ajutor. Actorul Samet Aksoy, a publicat pe contul lui de socializare un clip video in care ii mulțumește si bunul sau coleg si prieten, Burak Ozcivit, pentru ajutorul si contribuția lui in aceasta mobilizare de forte pentru semenii lor năpăstuiți. 

Citește și: Tristețe fără margini pentru celebrul actor Uğur Aslan, din serialul Dragoste infinită! Familia lui a fost grav afectată de cutremurele care au făcut prăpăd în provincia lui natală Hatay! „Presupunem că i-am pierdut”