Celebrul actor Charlie Sheen a recunoscut intr-o emisiune televizata ca este infectat cu HIV

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 01:54

Vestea ca Charlie Sheen, celebrul actor din serialul „Doi barbati si jumatate” este infectat cu HIV a generat un adevarat soc la Hollywood si multe comentarii rautacioase la adresa starului.

Asa ca actorul a ales sa vorbeasca despre situatia in care se afla la emisiunea „Today” a postului de televiziune NBC: „Sunt aici pentru a recunoaste faptul ca sunt infectat cu HIV si pentru ca trebuie sa pun capat unui val de atacuri violente impotriva mea, ce au la baza jumatati de adevar, si unor povesti extrem de daunatoare, potrivit carora eu as pune in pericol sanatatea altor oameni. Acest lucru nu este  adevarat.”



Charlie Sheen a fost diagnosticat cu HIV in urma cu patru ani, in urma unui control medical pe care l-a  facut  dupa ce a avut dureri puternice de cap mai multe zile la rand: „Am crezut ca am tumoare pe creier. Credeam ca voi muri.”
Nu a fost asa, dar actorul a devenit tot mai izolat de lumea exterioara in ultimii doi ani. Cu toate acestea nu a renuntat la petreceri.
El ar fi platit   in acest interval de timp mai multe vedete din industria filmelor pentru adulti, cu 30 de mii de dolari pe noapte pentru a-i tine companie in vila sa din Los Angeles. Acolo unde, potrivit Daily Mail el prizeaza cocaina si urmareste vechile sale filme.



Charlie Sheen, in varsta de 50 de ani  ar  fi  devenit „paranoic”  in legatura cu pastrarea secretului despre boala sa, si  ii obliga pe  cei care-l viziatu  acasa   sa semneze contracte de pastrare a confidentialitatii, scrie Daily Mail.


Viata personala a actorului  a fost marcata de numeroase scandaluri  provocate de dependenta de alcool si de droguri, divorturi si violenta conjugala. El a fost casatorit de trei ori si are patru copii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.