Celebrul actor Ibrahim Celikkol, din serialul Prizoniera destinului, decizie radicală în privința mariajului sau cu arhitecta Mihre Çelikkol! Cei doi soți au decis să pună capăt căsniciei lor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mai 2022, 17:55
Foto(6)

Ibrahim Celikkol și soția sa, Mehre, au decis să pună punct căsniciei lor, în ciuda faptului că au un băiețel superb împreună!

Celebrul Ibrahim Celikkol a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare datorită talentului sau desăvârșit dovedit în numeroase seriale de televiziune și filme artistice ce i-au adus mari succese. Carismaticul actor și-a construit carieră de fotomodel și de actor pas cu pas reușind încă de la primele sale apariții pe micile ecrane să acapareze atenția publicului.

Citeste si: Ozcan Deniz, prima imagine cu noua iubita! Cu cine și-a petrecut îndrăgitul actor Revelionul. De ce vedeta și-a oprit toate comentariile pe Instagram la poză

Celebrul actor Ibrahim Celikkol, decizie radicală în privința mariajului sau

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor Ibrahim Celikkol încă din anul 2012, când a jucat în producția Iffet. Iar în anul 2019 a apărut în serialul Prizoniera destinului, în rolul Mehdi, care de asemenea i-a adus mare succes în carieră, propulsandu-l printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia.

Dacă pe plan profesional destinul i-a surâs celebrului Ibrahim Celikkol, în plan personal lucrurile au căpătat de curând o turnură nefastă, deoarece s-a aflat în presă că îndrăgitul actor s-ar află în pragul divorțului.

Ibrahim Celikkol și arhitectă Mihre și-au unit destinele în anul 2017 în Grecia, iar în anul 2018 cei doi au devenit părinții unui băiețel adorabil, căruia i-au ales numele Ali.

Deși pozau mereu într-o familie fericită și unită, se pare că în ultima vreme lucrurile au căpătat o turnură nefericită și cei doi soți au decis să pună capăt căsniciei lor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Câți ani are Mehdi din Prizoniera destinului! Fanii săi au fost uluiți să afle cât de matur este, de fapt, carismaticul actor Ibrahim Celikkol!

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Ibrahim Celikkol și soția să, arhitectă Mehre Celikkol ar fi încercat din răsputeri să rezolve problemele apărute în cadrul căsniciei lor, de dragul beietelului lor, însă se pare că în cele din urmă aceștia au decis să recurgă la divorț.
Aceste semne evidente care indicau faptul că mariajul celebrului actor se clatină au apărut chiar cu câteva zile înainte de Anul Nou, când Ibrahim Celikkol s-a fotografiat alături de fiul lui, Ali, în prajma bradului, fără să le fie alături și soția lui, Mehre, așa cum obișnuiau de regulă.

Citeste si: Mehdi din serialul Prizoniera destinului a mai adăugat un premiu important în palmaresul sau! Iată ce titlu a obținut Ibrahim Celikkol și cui i-a dedicat trofeul câștigat!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.